Kinderboeken Bobbi: naar de speeltuin en doeboek

Er zijn weer twee heel leuke kinderboeken van Bobbi verschenen. Bobbi voorleesboek: Bobbi naar de speeltuin en het Bobbi doeboek, vol met spelletjes en kleurplaten.

Bobbi gaat naar de speeltuin

Bobbi naar de speeltuin

In het nieuwste Bobbi-boek gaat Bobbi naar de speeltuin. Begin mei verscheen bij uitgeverij Kluitman het nieuwe Bobbi-boek Bobbi naar de speeltuin, geschreven en getekend door Monica Maas.

In Bobbi naar de speeltuin neemt mama Bobbi mee naar de speeltuin. Ella mag ook mee. Samen kunnen ze heerlijk spelen. Van de glijbaan, op de ­schommel, wat gaan ze hard! Bobbi is een erg populair beertje. Bij uitgeverij Kluitman zijn al meer dan veertig boeken over hem verschenen, en in totaal werden daar al bijna twee miljoen exemplaren van verkocht. Begin mei verschijnt ook het Bobbi Doeboek, met 64 pagina’s vol puzzels, raadsels en andere uitdagingen voor peuters en kleuters.

De Bobbi-boeken worden getekend en geschreven door de op Texel woonachtige Monica Maas.

Bobbi naar de speeltuin kopen

serie Bobbi
tekst en illustraties Monica Maas
Prijs € 7,99
Pagina’s: 32 pagina’s
isbn 9789020684476

Bobbi Doeboek

Doeboeken zijn bij ons thuis op moment extra populair, aangezien we nog steeds deels thuisonderwijs geven. Mijn kinderen mogen nu 2 dagen naar school en volgende week 3 dagen. De andere dagen hebben we opdrachten voor thuis. Ze mogen bij ons dan kiezen of ze in een doeboek aan de slag gaan, of dat ze opdrachten van school doen. Het Doeboek Bobbi is leuk voor zowel peuters als kleuters.

Het Bobbi doeboek is geschreven en getekend door Monica Maas. In het Bobbi Doeboek vind je maar liefst 64 pagina’s vol spelletjes, puzzeltjes en uitdagingen voor peuters en kleuters. Een uitkomst tijdens de schoolvakantie, maar ook superleuk (én leerzaam) op andere momenten.

Bobbi is een erg populair beertje. Bij uitgeverij Kluitman zijn al meer dan veertig boeken over hem verschenen, en in totaal werden daar al bijna twee miljoen exemplaren van verkocht. De Bobbi-boeken worden getekend en geschreven door de op Texel woonachtige Monica Maas.

Bobbi doeboek
tekst en illustraties Monica Maas
Prijs € 9,99
Pagina’s: 64 pagina’s
isbn 9789020684681

Bekijk ook het overzicht met andere leuke kinderboeken.
Eet smakelijk lieve bobbi
Bobbi viert Sint-Maarten

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *