Disney On Ice 2023

De show is weer terug: Disney On Ice! We kunnen niet wachten. Op 22 december is de eerste voorstelling van de schaatsende Disney-figuren. Mijn kinderen kunnen het zich niet echt herinneren, maar toen zij kleiner waren gingen we elk jaar naar Disney On Ice. Helaas, is de laatste show alweer van 4 jaar terug. Gelukkig is de show weer terug, dit jaar is de schaatsbaan in Utrecht (Jaarbeurs) neergestreken en mogen we weer genieten van dit ijsfeest.

Van 22 t/m 30 december 2023 in Jaarbeurs Utrecht.

Disney On Ice 2023

Disney On Ice Durf te Dromen

Dit jaar staat het ijsfestijn in het teken van Durf te dromen.

Je reist met Miguel uit Coco door het Land van de Doden om de geschiedenis van zijn familie te ontrafelen. Je zeilt mee met de dappere Vaiana en Maui en brengt het gestolen hart van Te Fiti terug. Bij ijs hoort ook Frozen; ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen en zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin.

Wij kijken er naar uit om ons te laten inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen. Beleef magische momenten vol adembenemende schaatskunsten en geliefde Disney-verhalen met vrienden en familie!

Waar is Disney On Ice 2023?

Adres Disney On Ice: Je bezoekt de show in Utrecht in de Jaarbeurshallen: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

Waar koop ik kaartjes voor Disney On Ice 2023?

Kaartjes kan je online kopen op de website van www.DisneyOnIce.nl of bij Ticketmaster voor de best beschikbare en gegarandeerd geldige tickets.

Is de show in het Nederlands?

Als je met jonge kinderen een voorstelling bezoek, dan wil je graag weten of ze het goed kunnen volgen. De shows zijn bijna allemaal Nederlands gesproken en gezongen en je zult de stemmen uit de Disney-films zeker herkennen. Op zaterdag 23 december en donderdag 28 december om 19.00 uur presenteren ze echter ook een Engelstalige show (O.V.).

Hoe lang duurt de voorstelling Disney On Ice?

De show duurt ongeveer 2 uur inclusief een pauze van 15 minuten. De deuren openen een uur voor de start van de show. Meestal kan je nog wat eten en drinken kopen voordat je de tribunes op gaat, daarnaast is er een hoop merchandise te koop (alleen met pin betalen)

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *