Naïf producten voor jezelf en je kinderen

Op de Negenmaandenbeurs, in februari, kwam ik uiteraard ook weer mijn favoriete kinderverzorgingsmerk Naïf tegen. Ik heb de afgelopen jaren veel over Naif geschreven, maar het was alweer eventjes geleden. Ik kreeg meteen een nieuw product mee om uit te proberen: Circular Face Scrub. Niet voor mijn kids, maar mijzelf. Het mooiste van de scrub, lees je hieronder. Het wordt namelijk gemaakt van calciet (kalk), en niet van microplastic. Dus niet slecht wanneer het in je doucheputje verdwijnt en het wordt daarna gewoon weer toegepast in nieuwe scrub.

Naif volwassenen scrub

Alle producten van Naïf zijn vegan en animal friendly. Precies wat je wilt toch, voor de natuur, voor jezelf en voor je kids?

Circular Face Scrub

Say hello to the new glow.  De Circular Face Scrub is niet alleen nieuw, maar ook vernieuwend: het zorgt voor je huid, maar ook voor de wereld!

De fijne scrubkorrels zijn gemaakt van calciet (kalk) uit Amsterdams drinkwater Clean Skin, Clean Ocean: dat wat door het doucheputje verdwijnt, is vriendelijk voor het milieu Tube is gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt rietsuiker

How to use: scrub je gezicht 1-2 keer per week voor een mooie, gezonde huid. Om het optimale resultaat te behalen, maak je je gezicht licht vochtig, breng je de scrub ter grootte van een erwt aan op de binnenkant van je hand en masseer je met je vingers de scrub minimaal 30 seconden in. Maak ronddraaiende bewegingen. Vergeet ook je hals en decolleté niet. Spoel af met lauwwarm water. Join the scrub club.

50ML – Circular Face Scrub
Clean skin. Clean ocean.
€14,95

Calciet uit drinkwater

De Circular Face Scrub reinigt je huid en verwijdert dode huidcellen. Het is een zachte scrub, met hele fijne kalkkorrels die zacht zijn voor de huid. Nog even over die korrels. Het Amsterdamse drinkwater wordt gemaakt uit oppervlakte- en grondwater. Om dit water drinkbaar te maken, zuivert Waternet het in verschillende stappen. Daarbij wordt calciet (kalk) uit het water gehaald, om het water te ontharden. Via AquaMinerals vindt calciet een weg naar diverse bedrijven voor een duurzame toepassing. De Circular Face Scrub is het eerst product waarin de kleine, natuurlijke bolletjes worden toegepast in cosmetica. Zacht voor de huid en vriendelijk voor het milieu. Immers, verdwijnt het in het doucheputje, dan worden de korrels opnieuw uit het water gefilterd. In tegenstelling tot microplastics, worden deze korrels uit het water gefilterd en opnieuw toegepast in de scrub. Een circulair proces.

Naif voor kinderen

Kinderverzorgingsproducten Naif


Mijn twee nieuwste Naif kids aanwinsten zijn Relaxing Bath Foam en Weather (Weer en Wind crème).

Weather

Deze is eigenlijk niet alleen voor kids, ook voor volwassenen, maar zelf voor baby’s.

  • Bij koud en guur weer
  • Vormt een natuurlijke beschermlaag
  • Vegan, dus zonder dierlijke vetten

De pure en kwetsbare huid van de allerkleinsten kan aardig heftig reageren op kou. Zo kan de huid droog worden, rood of schraal. Het kan zelfs pijnlijk zijn. Willen we niet. Daarom hebben we de Weer- en Windcrème ontwikkeld: een lekkere vette crème die rijk is aan amandelolie, carnaubawas en sheabutter. Zo blijft de huid van je kindje soepel en beschermd, zonder dat ze wordt afgesloten. Uiteraard zonder rommel en dierlijke vetten. Enne… Ook geschikt voor jou. Voor op wintersport bijvoorbeeld.

Geschikt voor newborns, kids en volwassenen

50ML kost

Badschuim

Badschuim van Naif


Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Naif verzorgingsproducten moeder en kind
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *