Low budget kinderkleding voorjaar 2019

Ik kreeg de afgelopen tijd al vaker de vraag om een low budget blog te maken over kinderkleding. Daarvoor ben ik net voordat nieuwe zomercollectie aangeleverd werd naar Zeeman geweest. Het is dus een Lente outfit geworden, perfect voor deze tijd van het jaar, want het is immers net voorjaar geworden. Ik ging voor meisjeskleding deze keer, wie weet een volgende keer met een jongensoutfit.

Ik bezocht de winkel afgelopen donderdag (een week geleden dus). Inmiddels is er nog veel meer keuze, qua zomerkleding, want ik begreep dat ze vrijdag de nieuwe collecties binnen kregen. Aangezien ik al bij de kassa stond, ging ik leuk nog voor een lente budget outfit. Ik kreeg het voor elkaar om voor een totaal van 30 euro meerdere leuke voorjaarsoutfit combinaties te maken, inclusief zomerspeelgoed, zonnebril en bellenblaas. Inmiddels zag ik dat de zomervoorraad flink is aangevuld, dus zijn er nog veel meer toffe opties.

Een legging, met t-shirt en spijkerjackje kostte € 18.

Zomer meisjesoutfit low budget Zeeman

Zeeman budget kinderoutfit zomer

Een spijkerjackje hoort toch wel in ieders garderobe thuis. Jongen of meisje of mama, het staat ons allemaal goed. Supermakkelijk even gauw aantrekken als het wat frisser wordt, of gewoon voor binnen om je outfit af te maken. Dit spijkerjackje valt heel mooi en is van stretch stof.

Het spijkerjackje kost € 12,99. Daarnaast zocht ik een zomers topje of shirtje. Ik vond deze gele (en je ziet er heironder nog één). Het t-shirtje was € 2,50. Een legging (donkerblauw) kostte € 2,50. Daarnaast scoorde ik de schep plus hark t.w.v. € 2,00. Totaal kost deze outfit € 17,50.

De schoenen zijn overigens van de zomercollectie van Shoesme en niet van Zeeman!

Bikini

Zeeman budget kinderoutfit zomer bikini

Natuurlijk wordt er ook gezwommen deze zomer. Hopelijk zelfs vandaag al wat gezonnebaad op de stranden, want het is echt een prachtige dag.
Mijn dochtertje kreeg een nieuwe donker blauwe bikini. Dit vind ik een superleuke bikini. Hoewel ze vooral het broekje zal dragen, is het een heel mooi setje. De bikini kost € 4,99 en de roze met paarse zonnebril € 2,50.

Inmiddels is de zeeman zomercollectie in veel winkels aangevuld, zag ik. En zijn er ook superleuke regenboogbadpakjes te vinden!

T-shirtje meisjes outfit

Zeeman budget kinderoutfit zomer

Hier heb ik de legging en het jasje gecombineerd met een wit t-shirtje. Het shirtje is ook € 2,50. Wederom met de zomersneakertjes van Shoesme.

Zomerspeelgoed van Zeeman

Ik kocht voor de kinderen meteen leuk speelgoed, leuk voor het maken van de foto’s van de outfits, maar nog leuker om mee te spelen; een schepje en harkje, plus twee keer bellenblaas. Alles natuurlijk dubbel, want met 1 setje thuiskomen zit er niet in met onze kids. Bij Zeeman heb je vaak ook veel ander speelgoed, van Paw Patrol items tot leuke tractoren voor in het zand.

Wij genieten van de zomer in deze superleuke budget outfits. Benieuwd naar wat jij als budgettip hebt!


Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Budget shoppen Zeeman kinderkleding
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *