Shoesme sneak peek voorjaarscollectie 2019

Mijn favoriete kinderschoenenmerk heeft de voorjaars- en zomercollectie van 2019 alweer klaarstaan voor ons. Nou ja, de foto’s, want vanaf woensdag 13 februari kunnen we gaan shoppen! Bekijk jij alvast de Shoesme 2019 sneak peek? Shoesme heeft weer een prachtige collectie van babyschoenen, tot regenlaarsjes, van sandalen tot rugzakken. Kijk maar mee!

Shoesme kinderschoenen 20 jaar - voorjaarscollectie 2019

Een feestje aan je voeten

Shoesme is al 20 jaar een feest aan je voeten, want het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk bestaat 20 jaar! Dit wordt gevierd met alweer de 20ste Shoesme voorjaarscollectie en die tovert een grote glimlach op je gezicht. Nóg een reden voor een feestje is de opening van de vierde Shoesme Brandstore in Den Bosch. Vanaf 20 februari kun je naast Tilburg, Heusden en Breda ook in Den Bosch terecht voor jouw Shoesme baby- en kinderschoenen! Gedurende het jubileumjaar worden leuke acties georganiseerd, dus houd de nieuwsbrief en social media in de gaten en feest mee met Shoesme!

Shoesme kinderschoenen voorjaarscollectie 2019

De nieuwe Shoesme voorjaarscollectie is sportief, fleurig, stoer en super sprankelend. Denk aan zonnige modellen, sportieve (eerste) stappers en uiteraard ontbreken bloemen en luipaardprints niet in de collectie. Als je gek bent op dino’s is de nieuwe collectie echt wat voor jou!

Shoesme kinderschoenen voorjaarscollectie 2019

Dit seizoen voegt Shoesme een nieuwe sneakerlijn toe aan de collectie. Lage en hoge modellen met metallics en leuke canvasprints voor jongens en meiden zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook gezond voor de voetjes.

Shoesme kinderschoenen voorjaarscollectie 2019

De sneakers zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de kleine stappertjes. Alle modellen hebben een handige ritssluiting en stevige rubberneus. Vanaf maat 26 hebben deze sneakers een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning bij het lopen, rennen en spelen.

Voor iedere fase de perfecte schoen

Shoesme kinderschoenen voorjaarscollectie 2019

De Shoesme voorjaarscollectie is niet alleen super hip is, maar ook tot in de kleinste details uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep. Van soepele babyschoenen voor de eerste stapjes tot stevige sneakers voor schoolkids. Voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de perfecte schoen. Natuurlijk maak je ook dit seizoen je look compleet met een matching Shoesme rugzak.

Shoesme kinderschoenen voorjaarscollectie 2019

Vanaf 13 februari staat de nieuwe collectie online op Shoesme.nl. Hier kun je jouw favoriete model direct shoppen of een verkooppunt bij jou in de buurt vinden.

Houd de site en instagram in de gaten, want ik deel mijn favorieten de komende dagen!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Shoesme kinderschoenen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *