MadMattr supergaaf speeldeeg

Wij mochten iets nieuws proberen en ik was onder de indruk; MadMatrr. Het lijkt op klei of speelzand of misschien wel modelleerzand, maar het plakt niet, het droogt niet uit en het is super makkelijk om er heel strakke vormen mee te maken.

Over MadMattr

Madmattr

Rechtstreeks uit het laboratorium van de Mad Scientist komt het meest revolutionaire en tofste speelgoed: MadMattr. Samen met Relevant Play creëerde hij een super zacht soort klei die makkelijk door je handen glijdt, maar je ook eenvoudig in elkaar kan drukken, modelleren, kneden, uitrekken en boetseren tot de leukste vormen en figuren. Met dit speelgoed is jouw fantasie de baas!

MadMattr is niet alleen super tof, de Mad Scientist heeft het allerlei geweldige eigenschappen meegegeven. De gekke materie is perfect om mee te ontspannen en versterkt, terwijl je met dit toffe speelgoed speelt, de vingers, handen en polsen. Het kleeft nergens aan vast, dus opruimen is een fluitje van een cent. Als bonus is Madmattr ook gluten- en allergenenvrij. Zo kan iedereen met dit speelgoed spelen.
Gebruik MadMattr elke keer opnieuw, zo heb je eindeloos veel speelplezier!

Kleuter en peuter met MadMattr

MadMattr

Mijn kinderen zijn 4 jaar (zoon) en 2 jaar (dochter) oud. Ze kregen allebei een potje met de MadMattr klein, ik noem het maar klein, want het lijkt toch wel een beetje op kleien wat ze doen. En ze kregen een setje met een vormpjes pers, daarmee konden ze een soort van bakstenen persen. Je schuift de klei in het buisje, drukt het aan met stampertje en perst er een blokje uit. Superstrak, heel mooi en het knoeit totaal niet. Mijn dochtertje vond het erg leuk om de kleuren te mengen, het voordeel van het mengen met MadMattre is dat de kleuren zichtbaar blijven. Het vermengd wel, maar het loopt als een mooie regenboog door elkaar heen, in plaats van dat er een andere kleur ontstaat. Misschien herken je dat wel van gewone klei, dat je blauwe en rode klei samen ineens een viezige bruin poepkleur worden. Zo zonde. Hier krijg je juist heel gave effecten. Mijn zoontje vond het helemaal leuk om echt te gaan bouwen met de MadMattr. hij pakte zijn tractor en laadde de laadbak vol met “hooi”. De MadMattr blokken werden netjes rond gereden, nadat ze op maat waren afgesneden.

Helaas hadden we maar twee potjes van de MadMattr, want het is zo leuk, we willen nog veel mee kleien met dit toffe speelgoed!

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
MadMattr
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *