LEGO boek super natuur

Weer een tof LEGO boek uitgebracht door de uitgever van LEGO boek: Billy Bones. Dit keer ontdek je de verbazingwekkende natuur met jouw LEGO® steentjes! Weet een prachtig boek met daarbij inbegrepen steentjes om 4 exclusieve bouwwerkjes te maken. Bouw een hommel, clownvis, cactus en bloem met behulp van de steentjes en de info in het boek. Dit minisets pakket verschijnt na: Meesterbouwer in 5 minutenLEGO bouw en sticker je eigen auto en LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur!  en het kleurplatenboek: LEGO City- Kleur je eigen avontuur en kleurboek vol met LEGO afbeeldingen.

LEGO boek super natuur

Wist jij dat er planten bestaan die insecten eten? En zoogdieren die kunnen vliegen? Dit boek neemt je mee op avontuur langs de wonderen van de natuur. Je leert alles over de gave planten en dieren waarmee we onze planeet delen. En het beste van alles: met de bijgeleverde steentjes kun je vier verschillende LEGO® mini-bouwwerken maken!

LEGO boek super natuur

De uitgeverij Billy Bones heeft de afgelopen maanden wel een positieve indruk op onze kinderen achter gelaten. Eerder dit jaar hadden we er nog niet van gehoord, maar sinds de verschijning van alle mooie LEGOboeken hebben ze meteen de favorietenlijst gehaald. De combinatie van natuur en LEGO is er eentje die ik zelf ook wel kan waarderen. Zelf lijkt mij het LEGO bloemenpakket bijvoorbeeld ook fantastisch om te bouwen.

LEGO boek super natuur

In het LEGO boek super natuur leer je allerlei reptielen, vogels, vissen, zoogdieren, amfibien en ongewervelden te bouwen. Met blokjes die bij het boek worden geleverd, om met je eigen steentjes! Het boek is verdeeld in allerlei categorienen. Je begint bij water en ijs en komt langs het bos, het regenwoud, de bergen en veel meer natuurplekken. Echte Freek Vonk fans kunnen hun lol ook op met deze LEGO. Een perfecte combinatie van bouwen en natuur.

Titel: LEGO® – Supernatuur ISBN: 9789030507840 | Prijs: €17,99 | Leeftijd: 6+

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *