Kidzzz een tipi, een wishbone bike of een play & go opbergzak?

Afgelopen twee weken kon je meedoen met de winactie van Kidzzz.nl. Kidzzz is een unieke online kinderwinkel vol met heel mooie, leuke en originele artikelen. Wat kan je doen met het shoptegoed?

Wat dacht je van het besteden aan een gave tipi?What's on mama's mind sebra tipi kidzzz Tipi’s zijn helemaal hot de laatste tijd. Met mooi weer leuk voor buiten, maar hoe heerlijk is dit binnen in zijn of haar kamertje, schapenvachtje erin en lekker spelen.

Of zou je het tegoed besteden aan deze mooie houten schommel? Die zou ook bij ons zeker niet misstaan. Ook weer voor binnen en buiten.

What's on mama's mind schommel KidzzzOf ga je voor een matrasje? Of iets anders moois? Helaas is er maar eentje die het shoptegoed van € 50 heeft gewonnen. We hadden 89 reacties!! Ongelooflijk hoeveel. Zelfs het namen invoeren in www.naamloten.nl duurde heel lang. Maar er is een winnaar uitgekomen:

Dat is geworden: Meike Staals. GEFELICITEERD MEIKE!!
Uitslag winactie Kidzzz september 2015

Heel veel shopplezier bij Kidzzz. Laat je weten wat je hebt gekozen?

Niet gewonnen? Misschien leuk alvast op het verlanglijstje voor de feestdagen of om je kleintje gewoon eens extra te verwennen.

Blijf ons ook volgen op Facebook Kidzzz en What’s on mama’s mind, want er komt nog wel weer een leuke volgende actie.

De foto’s zijn van www.kidzzz.nl.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *