Mijn eerste laptop Vtech

Hoe oud was jij toen je je eerste laptop kreeg? Waarschijnlijk niet tussen de 5 en 12 jaar, zoals de kinderen tegenwoordig. Mijn kinderen kregen vanaf groep 4 een Chrome Book op school, daar maken ze vrijwel al hun opdrachten. Behalve schrijven, dat doen ze nog steeds met de hand. Vtech heeft natuurlijk ook een prachtige spelcomputer voor kinderen gemaakt, waar ze meer dan 50 activiteiten en spellen op kunnen doen. Er zit een tekstverwerker op, interactieve spellen en werkbladen. Daarnaast heeft het ook een veilige internbrowser.

Net als een echte laptop, maar dan veilig voor kidneren

Genio Mijn eerste laptop

Vtech mijn eerste laptop

Mijn eerste laptop van Vtech is een laptop, net als de laptop waar jij misschien zelf wel op werkt. Met een QWERTY toetsenbord en een muis. Deze laptop is echter speciaal ontworpen voor kinderen. Robuust, veilig en zowel voor link- als rechtshandig gebruik. Net als op andere Vtech spellen kan je ook hier meer content downloaden via Explor@ Park (dit kost wel geld). Je kan een MicroSD-kaart in de computer stoppen voor meer ruimte en hij gaat gewoon op wifi.

Wat zit er allemaal op de Vtech laptop

vtech kinderkamer

Muziek, video’s en foto’s, een rekenmachine, notities, kalender, klok, dagboek en tekenstudio. Daarnaast kan je op internet, via een veilige internet browser. Met de rekenmachine, tekstverwerker (zoiets als bijvoorbeeld office word) notities en werkbladen kan je je laptop ook gebruiken voor het maken van huiswerk. Je kan diverse interessante onderwerpen bestuderen met behulp van de 20 werkbladen (wiskunde, geschiedenis, taal etc). Deze tekstverwerker is gebruiksvriendelijk, je kan bijvoorbeeld documenten, brieven, kaarten en recepten schrijven. Ook kan je de documenten afdrukken, maar dat moet wel via een andere computer. Hiervoor kan je de SD kaart gebruiken om de documenten over te zetten naar een andere computer. Zo’n SD kaartjes kost een paar euro, maar moet je wel zelf aanschaffen.

Creatief met Mijn eerste laptop

Dankzij de tekenstudio app kan je allerlei creaties maken en bewerken. Ook hier geldt weer dat je eigen foto’s kan toevoegen aan de laptop. Dit kan je doen door via een SD kaartje van een ene computer naar deze Vtech Genio Mijn Eerste Laptop foto’s over te zetten.

Organiseer je dag

Waarschijnlijk is jouw schema ook al heel erg druk. Organiseer dagelijkse activiteiten met behulp van de ingebouwde kalender. Voeg afspraken en uitjes toe, markeer verjaardagen en meer zodat je niet vergeet! Er zit een klok, kalender en dagboek op voor het organiseren van al je activiteiten.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *