Video van Sint 2020

Zonder Sinterklaasintocht en met een Sinterklaas die thuiswerk is Sinterklaas dit jaar toch echt anders dan andere jaren. Al moet ik zelf zeggen dat de intocht op tv dit jaar de leukste ooit was, als je het mij vraagt. Ik ben persoonlijk groot fan van het Sinterklaasjournaal, want ze gooien er humor en actualiteit in.

Een videoboodschap van Sint

Ons Sinterklaasavondje begint dit jaar met een Video van Sint. Hartstikke leuk voor de kinderen, dat zij een persoonlijke boodschap krijgen van Sinterklaas. Een perfect idee voor wanneer je je kinderen wilt verrassen met een berichtje van Sinterklaas. Je kunt natuurlijk ook Sinterklaas thuis uitnodigen, maar dat is voor veel kinderen wel erg spannend. Dit is een perfect alternatief.

Zelf heb ik de Video van Sint al gemaakt, ik wilde natuurlijk precies weten hoe het in zijn werk gaat. Lees je mee?

Video van Sint

Video van Sint heeft elk jaar een nieuw verhaal en daarmee blijft het dus heel verrassend voor de kinderen. Hieronder vertel ik je graag hoe het werkt.

Hoe werkt Video van Sint?

Dat het gaat om een videobericht van Sinterklaas, dat moge duidelijk zijn. Je kinderen krijgen een persoonlijk videobericht van Sinterklaas, door jou zelf samengesteld. Het maken van de boodschap is heel simpel. Jij geeft de namen van de kinderen op voor wie de boodschap is. Dat kunnen je eigen kinderen zijn, je kleinkinderen, maar ook neefjes en nichtjes of wie je ook wilt verrassen. Je kunt namelijk de video zo ver uitbreiden als je zelf wilt. Een extra kindje toevoegen kost € 3,95, daarna kun je nog meer kindjes toevoegen voor een lager tarief.
Per kindje kun je vervolgens allerlei beschrijvingen toevoegen, bijvoorbeeld het halen van een zwemdiploma of het benoemen van het lievelingseten van je kleintje.

Er zijn dropdownmenu’s waaruit je je selectie maakt. Vervolgens gaat het productiebedrijf achter de Video van Sint er voor je mee aan de slag. Dat doen ze heel snel, want je krijgt al heel gauw daarna mailtjes met de videoboodschap en de dvd ligt niet veel later in de brievenbus.

Sinterklaas noemt je naam in Video van Sint

Van elk kindje dat je opgeeft noemt Sinterklaas de naam. Dat is natuurlijk helemaal geweldig voor kinderen. Wat leuk dat Sint je bij naam noemt! Hij weet je leeftijd, maar je mag ook uit 200 onderwerpen kiezen waar Sint over vertelt. Bijvoorbeeld je bent lief, of er is net een broertje geboren. Je houdt van Kibbeling of ijs of een andere lekkernij. Sint kan ook nog een opvoedtip meegeven, van minder tv kijken tot je speentje niet meer indoen of op de grote wc plassen.

Video van Sint

DVD of Download de Video van Sint

Je kunt er zowel voor kiezen om de Video van Sint te downloaden of als DVD te laten versturen via PostNL 24-uur service. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint direct bekijken! De winnaar van het shoptegoed op deze blog, mag ook een dvd erbij bestellen.

Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer 12 minuten, maar hoe meer kindjes, hoe langer de video. Waar je dus op het heerlijke avondje met zijn allen naar gaat kijken. In onze videoboodschap benoemt Sinterklaas ook nog even waar de kado’s verstopt zijn! Dus na de video verwacht ik even een paar minuten gevuld met enthousiasme.

Dit jaar staat het nieuwe avontuur van de Video van Sint helemaal in het teken van Dieren en een spannende zoektocht in de dierentuin! Alvast veel kijkplezier!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Video van Sint
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

32 gedachten over “Video van Sint 2020

 • 23 november 2020 om 18:42
  Permalink

  Door Corona vieren we Sinterklaas dit jaar een beetje anders dan anders. Helaas geen groot feest met de hele familie met pakjes voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Maar met zo’n persoonlijke boodschap van de Sint kan ik pakjesavond voor mijn neefje en nichtje toch onvergetelijk maken!

  Beantwoorden
 • 23 november 2020 om 13:56
  Permalink

  Superleuk voor onze kids die nog volop geloven!

  Beantwoorden
 • 23 november 2020 om 09:51
  Permalink

  Wat een leuke actie! Ik zou graag meedoen voor me 2 zoontjes. Die zijn gek op de Sint en zijn Pieten.
  Helaas hebben we geen intocht gehad en kan de Sint ook niet op bezoek komen dus dit zou een top oplossing zijn. Wij gaan duimen!

  Beantwoorden
 • 22 november 2020 om 18:44
  Permalink

  Super leuk ik doe graag mee voor mijn zoons

  Beantwoorden
 • 22 november 2020 om 13:53
  Permalink

  Ik loot graag mee. Hiermee wil ik deze tijd voor mijn jongens extra bijzonder maken. Een momentje speciale aandacht van de Sint. Het is het afgelopen jaar erg minnetjes geweest voor mijn zoontjes. Het afgelopen jaar hebben ze zich enorm moeten aanpassen . Wij zijn verhuisd naar een ander stad, een grote verbouwing gestart, mijn man en ik zijn beide boventallig geraakt met onze baan, tevens volgens wij beide een opleiding en mijn man heeft ook nog eens zijn achillespees gestuurd. Hectisch, maar komt allemaal goed.

  Beantwoorden
 • 22 november 2020 om 13:31
  Permalink

  De mooiste verrassing die ik maar kan bedenken! Zo leuk voor de kleinkinderen!

  Beantwoorden
 • 19 november 2019 om 23:55
  Permalink

  Het lijkt mij geweldig om een videoboodschap samen te stellen voor mijn kleinkinderen.
  Ik zie hun gespannen gezichtjes al voor mij , als de Sint hen toespreekt.
  Heel graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

  Beantwoorden
 • 19 november 2019 om 21:38
  Permalink

  WoW wat zou mijn zoontje dit super leuk vinden. Wij doen graag mee???❤️

  Beantwoorden
 • 19 november 2019 om 20:28
  Permalink

  Ja ik doe graag mee voor mijn kinderen. Wat heerlijk om naar de verbazing op hun gezichten te gaan kijken als de Sint ze toespreekt !!! ?Fingers crossed ?

  Beantwoorden
 • 19 november 2019 om 08:16
  Permalink

  Elk jaar vieren we Sinterklaas bij mijn schoonzus aangezien ze dan ook haar verjaardag viert.
  Er zijn nu 6 kinderen in de familie waarvan 3 van ons ? onze twee oudste en neefje (11&10&9,5) geloven niet meer maar de spanning van sinterklaas blijft, dan is dit een geweldige verrassing.
  De 3 kleintjes (5,4&3) zijn helemaal fan van sinterklaas en de pieten. Met zo’n boodschap wordt het echt een magische avond!
  ?Wij gaan duimen draaien ?

  Beantwoorden
 • 17 november 2019 om 20:35
  Permalink

  Ik zou heel graag een video maken voor mijn kinderen en nichtjes!

  Beantwoorden
 • 17 november 2019 om 13:46
  Permalink

  Ik zou mijn twee kinderen en mijn nichtje en neefje ermee verwennen. Wij vieren het dit jaar samen, ook met op a en oma. Erg gezellig, deze video zou een geweldig en verrassend begin zijn van pakjesavond!

  Beantwoorden
 • 17 november 2019 om 09:58
  Permalink

  Een video van de Sint
  Is leuk voor volwassene en kind
  Wie wil dit nou niet
  Een persoonlijke boodschap van Sint & Piet
  Deze prijs weggeven is een mooi gebaar
  Hopelijk win ik en heb ik een nog leuker feest dit jaar

  Beantwoorden
 • 17 november 2019 om 09:01
  Permalink

  Lijkt me Superleuk om Mn dochter mee te verrassen

  Beantwoorden
 • 17 november 2019 om 00:24
  Permalink

  Ik wil deze graag maken voor ons gezin met 6 kinderen en 2 bonuskids?? sinterklaas is een spannende en leuke tijd en wel de allerleukste periode van het jaar. Aanvullend met deze video zal het een mooie herinnering zijn en blijven. Ik win deze dus heeeel graag!

  Beantwoorden
 • 16 november 2019 om 12:53
  Permalink

  Ohh, gaaf! Zag dat er meerdere namen genoemd kunnen worden dus leuk voor man en kids 😉

  Beantwoorden
 • 16 november 2019 om 12:18
  Permalink

  Mijn kinderen, en zeker mijn dochter Lara die nog gelooft, zal een persoonlijke boodschap van de Sint, geweldig vinden. Zeker als hij haar naam noemt en er foto’s van ze te zien zijn in het filmpje.

  Beantwoorden
  • 17 november 2019 om 05:35
   Permalink

   Leuk ik doe mee om mijn kinderen te verrassen

   Beantwoorden
 • 16 november 2019 om 12:10
  Permalink

  Ik doe heeel graag mee voor onze 3 schatjes❤?? en hun 2 nichtjes van 16 en 17, die ieder jaar weer uitkijken naar Sinterklaasavond!
  Zou zo geweldig zijn om hun gezichten te zien, als ze ook door de Sint worden toegesproken?!

  Beantwoorden
 • 16 november 2019 om 11:10
  Permalink

  Super leuk voor mijn meiden!allebei zo dol op Sinterklaas
  Een echte video van de Sint maakt pakjesavond compleet.

  Beantwoorden
  • 16 november 2019 om 17:58
   Permalink

   Ik doe graag mee voor mijn 3 lieve jongens!

   Beantwoorden
 • 16 november 2019 om 08:36
  Permalink

  Altijd zo bijzonder zo’n persoonlijke boodschap.. Doe heel graag mee voor mn 2 dochtertjes.. voor kleine Louise wordt dit haar 1e sinterklaas feest.. en voor Aaliyah haar 1e sinterklaas feest samen met een zusje er bij ? heel spannend.. deze dvd zou gelijk een goed begin met de Sint zijn voor Louise en een mooie herinnering natuurlijk !

  Beantwoorden
  • 17 november 2019 om 00:19
   Permalink

   Wat een ontzettende leuke winactie voor deze periode van het jaar! Ik doe zeker graag mee. Als ik deze win , zal ik ook zeker meer kindjes toevoegen. Wij vieren sinterklaasavond samen met een grote familie gezelschap. Deze video zal het allemaal nóg leuker maken en daarna verteld sint waar de cadeautjes liggen…….. geweldig veel pret!!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *