Win een Video van Sint

Win: Een Videoboodschap van Video van Sint
Hoera! We hebben een winnaar
Hoe: Laat hieronder weten wie jij wilt verwennen met de Video van Sint

Een videoboodschap van Sint

Ons Sinterklaasavondje begint dit jaar met een Video van Sint. Hartstikke leuk voor de kinderen, dat zij een persoonlijke boodschap krijgen van Sinterklaas. Een perfect idee voor wanneer je je kinderen wilt verrassen met een berichtje van Sinterklaas. Je kunt natuurlijk ook Sinterklaas thuis uitnodigen, maar dat is voor veel kinderen wel erg spannend. Dit is een perfect alternatief.

Zelf heb ik de Video van Sint al gemaakt, ik wilde natuurlijk precies weten hoe het in zijn werk gaat. Lees je mee?

Video van Sint

Video van Sint heeft elk jaar een nieuw verhaal en daarmee blijft het dus heel verrassend voor de kinderen. Hieronder vertel ik je graag hoe het werkt.

Hoe werkt Video van Sint?

Dat het gaat om een videobericht van Sinterklaas, dat moge duidelijk zijn. Je kinderen krijgen een persoonlijk videobericht van Sinterklaas, door jou zelf samengesteld. Het maken van de boodschap is heel simpel. Jij geeft de namen van de kinderen op voor wie de boodschap is. Dat kunnen je eigen kinderen zijn, je kleinkinderen, maar ook neefjes en nichtjes of wie je ook wilt verrassen. Je kunt namelijk de video zo ver uitbreiden als je zelf wilt. Een extra kindje toevoegen kost € 3,95, daarna kun je nog meer kindjes toevoegen voor een lager tarief.
Per kindje kun je vervolgens allerlei beschrijvingen toevoegen, bijvoorbeeld het halen van een zwemdiploma of het benoemen van het lievelingseten van je kleintje.

Er zijn dropdownmenu’s waaruit je je selectie maakt. Vervolgens gaat het productiebedrijf achter de Video van Sint er voor je mee aan de slag. Dat doen ze heel snel, want je krijgt al heel gauw daarna mailtjes met de videoboodschap en de dvd ligt niet veel later in de brievenbus.

Sinterklaas noemt je naam in Video van Sint

Van elk kindje dat je opgeeft noemt Sinterklaas de naam. Dat is natuurlijk helemaal geweldig voor kinderen. Wat leuk dat Sint je bij naam noemt! Hij weet je leeftijd, maar je mag ook uit 200 onderwerpen kiezen waar Sint over vertelt. Bijvoorbeeld je bent lief, of er is net een broertje geboren. Je houdt van Kibbeling of ijs of een andere lekkernij. Sint kan ook nog een opvoedtip meegeven, van minder tv kijken tot je speentje niet meer indoen of op de grote wc plassen.

Video van Sint

DVD of Download de Video van Sint

Je kunt er zowel voor kiezen om de Video van Sint te downloaden of als DVD te laten versturen via PostNL 24-uur service. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint direct bekijken! De winnaar van het shoptegoed op deze blog, mag ook een dvd erbij bestellen.

Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer 12 minuten, maar hoe meer kindjes, hoe langer de video. Waar je dus op het heerlijke avondje met zijn allen naar gaat kijken. In onze videoboodschap benoemt Sinterklaas ook nog even waar de kado’s verstopt zijn! Dus na de video verwacht ik even een paar minuten gevuld met enthousiasme.

Dit jaar staat het nieuwe avontuur van de Video van Sint helemaal in het teken van Dieren en een spannende zoektocht in de dierentuin! Alvast veel kijkplezier!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Video van Sint
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

21 reacties op “Win een Video van Sint

  Will

  (19 november 2019 - 23:55)

  Het lijkt mij geweldig om een videoboodschap samen te stellen voor mijn kleinkinderen.
  Ik zie hun gespannen gezichtjes al voor mij , als de Sint hen toespreekt.
  Heel graag doe ik mee en volg op Bloglovin.

  Sofie Mondelaers

  (19 november 2019 - 21:38)

  WoW wat zou mijn zoontje dit super leuk vinden. Wij doen graag mee???❤️

  Chantal den Haan

  (19 november 2019 - 20:28)

  Ja ik doe graag mee voor mijn kinderen. Wat heerlijk om naar de verbazing op hun gezichten te gaan kijken als de Sint ze toespreekt !!! ?Fingers crossed ?

  Linda Kreunen

  (19 november 2019 - 08:16)

  Elk jaar vieren we Sinterklaas bij mijn schoonzus aangezien ze dan ook haar verjaardag viert.
  Er zijn nu 6 kinderen in de familie waarvan 3 van ons ? onze twee oudste en neefje (11&10&9,5) geloven niet meer maar de spanning van sinterklaas blijft, dan is dit een geweldige verrassing.
  De 3 kleintjes (5,4&3) zijn helemaal fan van sinterklaas en de pieten. Met zo’n boodschap wordt het echt een magische avond!
  ?Wij gaan duimen draaien ?

  Manon

  (17 november 2019 - 20:35)

  Ik zou heel graag een video maken voor mijn kinderen en nichtjes!

  co

  (17 november 2019 - 19:13)

  lijkt me superleuk voor mijn kleindochter

  Marieka waalwijk

  (17 november 2019 - 19:01)

  Superleuk,ik doe graag mee

  Marian B

  (17 november 2019 - 13:46)

  Ik zou mijn twee kinderen en mijn nichtje en neefje ermee verwennen. Wij vieren het dit jaar samen, ook met op a en oma. Erg gezellig, deze video zou een geweldig en verrassend begin zijn van pakjesavond!

  Ivo Berkhout

  (17 november 2019 - 09:58)

  Een video van de Sint
  Is leuk voor volwassene en kind
  Wie wil dit nou niet
  Een persoonlijke boodschap van Sint & Piet
  Deze prijs weggeven is een mooi gebaar
  Hopelijk win ik en heb ik een nog leuker feest dit jaar

  Simone

  (17 november 2019 - 09:01)

  Lijkt me Superleuk om Mn dochter mee te verrassen

  Dania Cane

  (17 november 2019 - 00:24)

  Ik wil deze graag maken voor ons gezin met 6 kinderen en 2 bonuskids?? sinterklaas is een spannende en leuke tijd en wel de allerleukste periode van het jaar. Aanvullend met deze video zal het een mooie herinnering zijn en blijven. Ik win deze dus heeeel graag!

  Lieke van Veen

  (16 november 2019 - 17:54)

  Ik maak heel graag kans voor mijn neefjes. Ik ben benieuwd naar hun reactie.

  Lieke van Veen

  (16 november 2019 - 17:22)

  Super gaaf! Ik doe heel graag mee voor mijn neefje. Ben benieuwd hoe hij zal reageren.

  Saskia van der Heijden

  (16 november 2019 - 12:53)

  Ohh, gaaf! Zag dat er meerdere namen genoemd kunnen worden dus leuk voor man en kids 😉

  Heidie

  (16 november 2019 - 12:18)

  Mijn kinderen, en zeker mijn dochter Lara die nog gelooft, zal een persoonlijke boodschap van de Sint, geweldig vinden. Zeker als hij haar naam noemt en er foto’s van ze te zien zijn in het filmpje.

   Cheryl van de Loo

   (17 november 2019 - 05:35)

   Leuk ik doe mee om mijn kinderen te verrassen

  Laura van Hout

  (16 november 2019 - 12:10)

  Ik doe heeel graag mee voor onze 3 schatjes❤?? en hun 2 nichtjes van 16 en 17, die ieder jaar weer uitkijken naar Sinterklaasavond!
  Zou zo geweldig zijn om hun gezichten te zien, als ze ook door de Sint worden toegesproken?!

  Saskia Lemmens

  (16 november 2019 - 11:10)

  Super leuk voor mijn meiden!allebei zo dol op Sinterklaas
  Een echte video van de Sint maakt pakjesavond compleet.

   Laura Kolthof

   (16 november 2019 - 17:58)

   Ik doe graag mee voor mijn 3 lieve jongens!

  Natasja keuter

  (16 november 2019 - 08:36)

  Altijd zo bijzonder zo’n persoonlijke boodschap.. Doe heel graag mee voor mn 2 dochtertjes.. voor kleine Louise wordt dit haar 1e sinterklaas feest.. en voor Aaliyah haar 1e sinterklaas feest samen met een zusje er bij ? heel spannend.. deze dvd zou gelijk een goed begin met de Sint zijn voor Louise en een mooie herinnering natuurlijk !

   Fay

   (17 november 2019 - 00:19)

   Wat een ontzettende leuke winactie voor deze periode van het jaar! Ik doe zeker graag mee. Als ik deze win , zal ik ook zeker meer kindjes toevoegen. Wij vieren sinterklaasavond samen met een grote familie gezelschap. Deze video zal het allemaal nóg leuker maken en daarna verteld sint waar de cadeautjes liggen…….. geweldig veel pret!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *