Moppenboek voor kinderen

Heb jij thuis ook van die grapjassen? Mijn kinderen zijn gek op grapjes maken en moppen tappen. Alleen maar gezellig, vind ik. Op een gegeven moment ken je de moppen echter wel. Dus…we zochten een leuke moppenboek uit. Het megaleuke moppenboek voor kinderen. Oke, als ik heel eerlijk ben staan er ook een heleboel flauwe moppen in, maar de kinderen hebben weer enorm gelachen, om hun eigen grappen.

Het megaleuke moppenboek voor kinderen

het megaleuke moppenboek voor kinderen

Het megaleuke moppenboek voor kinderen is een klein handzaam boekje, dat prima in je binnenzak kan. Als je die hebt. Of mee in de rugzak naar school als jouw kinderen niet alleen de leukste thuis zijn, maar ook op school. De achterflap van het boekje belooft veel goeds, met een mop over twee krokodillen die dankzij een surfer eten op hun bordje krijgen. Ik ga ze verder niet verklappen, je mag ze zelf opzoeken in het boekje.

Nederlands Paperback 9789044765175 15 mei 2023 96 pagina’s

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *