MOVE. Kidswear; stoere jongens sweater

Ik maakte kennis met een nieuw merk en nieuwe webshop: MOVE. Kidswear. En om jullie ook kennis te kunnen laten maken hebben ze een kortingscode aangemaakt voor mijn lezers! Eerder dit jaar (in februari hadden we de kortingscode al op de site staan), nu is de code wederom geldig in de maand november (van 15 t/m 22 november 2019). Zelfde code, maar nu met gratis boxershort erbij!

Kortingscode Kidswear

De kortingscode MAMASMIND20 is de hele maand februari geldig in de webshop van MOVE. Kidswear en goed voor 20% korting.

Move. kidswear jongenskleding

MOVE. Kidswear

MOVE. is een nieuw merk voor jongens. Stoer | Basic | Minimalistisch. Zonder overdreven hip te zijn volgen zij zeker de laatste trends. Dit verwerken wij in compacte en kleurrijke collecties. De kleding is comfortabel en van een goede kwaliteit. Het is makkelijk te combineren en zit het rennen, springen, klauteren niet in de weg.

De basic jongenskleding-stijl van dit merk is een stijl waar wij zelf wel erg van houden. Mijn man zou dezelfde truien dragen en heeft ook veel vergelijkbaars in de kast

Sweater Sleeve Stripe Forest Green

Move. kidswear jongenskleding sweater groen

Mijn zoontje kreeg deze leuke groene sweater met gekleurde lijnen op de mouwen. Hoewel er zoveel leuke sweaters in de shop te verkrijgen zijn, trok deze meteen mijn aandacht. De kleur groen vind ik erg mooi, daarnaast maken de lijnen op de mouw het speels. De kleur geel zie je dit voorjaar vaker terugkomen, ik heb zelf ook getwijfeld over de helemaal gele trui. Dat had hem ook zomaar kunnen worden, maar eigenlijk, zoals ik al zei, zijn de sweaters allemaal leuk.

De sweater heeft een bies over de mouw met leuke kleur accenten. Op de borst staat het geborduurde MOVE. logo. Precies genoeg details voor een stoere en basic look.

De sweater bestaat uit 100% katoen en voelt erg comfortabel aan. Het leuke is dat de sweater ook verkrijgbaar is in het grijs.

MOVE. underwear

Move. kidswear jongenskleding boxershort

Van dit stoer merk zijn er ook fijne basic boxershorts voor jongens te verkrijgen. Per 2 pack of 4 pack.

Voor een 2-pack MOVE. boxers betaal je € 9,95.
Een 4-pack MOVE. boxers kosten € 17,95

Het zijn heel fijne basic boxershorts, die mooi op maat vallen en goed aansluiten.

Move. kidswear jongenskleding

MOVE. Kidswear op social media

Het is leuk om MOVE. Kidswear via hun social media kanalen te gaan volgen. Zeker omdat zij vrij regelmatig een leuke winactie inzetten. Ze hebben al tientallen van onze volgers blij kunnen maken met een sweater, longsleeve of ons underwear! En mensen blij en kennis te laten maken met MOVE. doen ze graag!

Op Facebook: MOVE.kidswear
Op Instagram: @move.kidswear

Vergeet de kortingscode niet voor de maand februari. Ik ga dit merk, denk ik, nog heel vaak terug zien in de kledingkast van mijn zoontje, want het staat hem top!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
MOVE. Kidswear
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *