Schminken op kinderfeestjes met de Schmink mevrouw

Met een kleuter op de basisschool gaat er een nieuwe wereld voor ons open. Eentje met kinderfeestjes. We hebben zelf nog even de tijd om na te denken, wat wij gaan doen met zijn eigen kinderfeestje, maar het is wel leuk om je alvast te verdiepen in alle mogelijkheden. Zo maakte ik kennis met de Schmink mevrouw, zij tilt schminken naar een hoger niveau. Lukt het mij om een zwarte stip op neus en drie strepen per wang een poesje te noemen, dan laat je je verbluffen door haar tijgerschilderijen op het gezicht van jouw kinderen.
marije schmink mevrouw tijgers
Overigens ook leuk voor andere partijen: dit geldt natuurlijk ook voor burendag, bedrijfsfeesten, familieborrels, festivals en overige evenementen. Het is pas feest als de schmink mevrouw is geweest!
De Schmink mevrouw

Schminken op kinderfeestjes

Geeft jouw kind een feestje? Vergeet dan niet om de Schmink mevrouw uit te nodigen. Meer kleur, meer lol, meer beleving..
Wie een feestje geeft wil het liefst lachende gezichten zien en als het even kan wordt er nog lang nagepraat over het feestje. Kinderfeestjes zijn in het bijzonder gelegenheden waar je hoopt dat er mooie herinneringen ontstaan die ze nooit meer vergeten!
schmink mevrouw

Beleven is herinneren

Het zit hem vaak niet in het cadeau of de hoeveelheid snoep, maar in de extra beleving. Van een spannende speurtocht tot…… schmink! Met koppies geschminkt zoals ze zelf willen; van hun favoriete dier, of een monster tot prinsessen en superhelden. Het prikkelt hun fantasie, ze stappen dikwijls volledig in hun rol en zo wordt het feestje gegarandeerd een beleving die nog lang zal blijven hangen.
politie schmink mevrouw

De Schmink mevrouw

De Schmink mevrouw, ofwel Marije Brand, is niet alleen in staat om gezichten mooi te versieren, ze maakt er ook al op de kruk een beleving van. Van geruststellen wanneer ze het spannend vinden tot grapjes uitwisselen en ze zorgt ervoor dat iedereen glunderend de stoel weer af komt.
 marije schmink mevrouw

Tip

Wanneer je behoefte hebt aan meer, van een creatieve activiteit, een exclusieve uitnodiging of gewoon advies voor een bijzonder thema en/of opvallende styling. Ze staat altijd open voor vragen, want creatieve mensen zoals Marije hebben overal een idee voor!
marije schmink mevrouw flyer

Tarieven en contact

Tarieven zijn afhankelijk van het aantal kinderen icm het aantal uren. Maar al vanaf 40 euro per uur komt de Schmink mevrouw bij je langs. Neem eens een kijkje op de website www.deschminkmevrouw.com voor een impressie van de mogelijkheden. Interesse en/of vragen? Stuur haar een mailtje, bel, of stuur een whatsappje…
Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Schmink mevrouw
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *