Schminken op kinderfeestjes met de Schmink mevrouw

Met een kleuter op de basisschool ging er een nieuwe wereld voor ons open. Twee jaar geleden plaatste ik deze blog online. Vandaag is het weer tijd voor Carnaval, dus ik deel graag geen update, want via Google werd flink gezocht vandaag op schmink. En als er iemand goed kan schminken dan is het Marije. Marije is moeder van een vriendinnetje van mijn dochtertje en ze is erg creatief. 
 
Een blog over schminken en over kinderfeestjes en dus ook over Carnaval, maar voor over schminken op kinderfeestjes. We hebben zelf nog even de tijd om na te denken, wat wij gaan doen met zijn eigen kinderfeestje, maar het is wel leuk om je alvast te verdiepen in alle mogelijkheden. Zo maakte ik kennis met de Schmink mevrouw, zij tilt schminken naar een hoger niveau. Lukt het mij om een zwarte stip op neus en drie strepen per wang een poesje te noemen, dan laat je je verbluffen door haar tijgerschilderijen op het gezicht van jouw kinderen.
 
Hieronder zie je een paar mooie voorbeelden, zoals twee verschillende tijger schmink, een feetje en een politielogo, want een politie outfit is compleet met politie schmink.

Kinderen schminken

Tijger schmink kinderen Schmink Mevrouw
 
Overigens ook leuk voor andere partijen: dit geldt natuurlijk ook voor burendag, bedrijfsfeesten, familieborrels, festivals en overige evenementen. “Het is pas feest als de schmink mevrouw is geweest!”
 
Schmink tijger kinderen Schmink Mevrouw

Schminken op kinderfeestjes

Geeft jouw kind een feestje? Vergeet dan niet om de Schmink mevrouw uit te nodigen. Meer kleur, meer lol, meer beleving..
 
Wie een feestje geeft wil het liefst lachende gezichten zien en als het even kan wordt er nog lang nagepraat over het feestje. Kinderfeestjes zijn in het bijzonder gelegenheden waar je hoopt dat er mooie herinneringen ontstaan die ze nooit meer vergeten! Ik kom graag schminken op kinderfeestjes. 
 
Schmink kind Fee

Beleven is herinneren

Het zit hem vaak niet in het cadeau of de hoeveelheid snoep, maar in de extra beleving. Van een spannende speurtocht tot…… schmink! Met koppies geschminkt zoals ze zelf willen; van hun favoriete dier, of een monster tot prinsessen en superhelden. Het prikkelt hun fantasie, ze stappen dikwijls volledig in hun rol en zo wordt het feestje gegarandeerd een beleving die nog lang zal blijven hangen. 
 
politie schmink kind Schmink mevrouw
 

De Schmink mevrouw

De Schmink mevrouw, ofwel Marije Brand, is niet alleen in staat om gezichten mooi te versieren, ze maakt er ook al op de kruk een beleving van. Van geruststellen wanneer ze het spannend vinden tot grapjes uitwisselen en ze zorgt ervoor dat iedereen glunderend de stoel weer af komt.
 marije schmink mevrouw

Tip

Wanneer je behoefte hebt aan meer, van een creatieve activiteit, een exclusieve uitnodiging of gewoon advies voor een bijzonder thema en/of opvallende styling. Ze staat altijd open voor vragen, want creatieve mensen zoals Marije hebben overal een idee voor!
 
marije schmink mevrouw flyer
 

Tarieven en contact Schmink mevrouw

Tarieven zijn afhankelijk van het aantal kinderen icm het aantal uren. Maar al vanaf 40 euro per uur komt de Schmink mevrouw bij je langs. Neem eens een kijkje op de website www.deschminkmevrouw.com voor een impressie van de mogelijkheden. Interesse en/of vragen? Stuur haar een mailtje, bel, of stuur een whatsappje…
 

Carnaval met kinderen

tropische vis carnaval

Bij Carnaval hoort ook verkleden. Bekijk de top 5 leukste dieren verkleedkleren voor kinderen.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Schmink mevrouw
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *