Hydrofiele multidoeken zijn onmisbaar

What's on mama's mind commode JolleinEen van de eerste dingen die ik, twee jaar geleden, bij mijn zoontjes geboorte, cadeau kreeg, waren hele mooie grote hydrofiele doeken of ook wel swaddles genaamd. Ik had geen idee wat swaddles waren en wat ik daar mee kon. Toen ik enkel dat las op de verpakking had ik geen benul dat ik daar zoveel plezier van zou hebben. Nu weet ik wel beter!

Jollein
Ken je Jollein? Als je een kleintje hebt, waarschijnlijk wel. Ik had er mijn eerste setje hydrofiele luiers van voor mijn zoon destijds. Die gebruik ik nog steeds met veel plezier. Er ligt er nu zelfs een over mijn schouder, een blauwe. Die vindt mijn kleine meid vast ook prachtig. Toch niet alles is roze, haha. Jollein is een merk met allerlei kinderkameraccesoires en babykamertextiel.

Multidoeken
Onlangs kreeg ik deze prachtige hydrofiele multidoeken (multi: want je kan er echt alles mee) Blooming Pink What's on mama's mind Jollein hydrofiele doekenvan het merk Jollein. Ik kan niet meer zonder. Zowel voor m’n dochtertje (vandaag 2 maanden) als mijn zoontje (bijna 2) gebruik ik ze onder andere als handdoek. Heerlijk zacht en het droogt fantastisch. Ze nemen heel veel vocht op en ze zijn zo droog. Dus ook ideaal voor wanneer je met ze gaat zwemmen. Op vakantie hadden we de multidoeken voor mijn zoontje mee als handdoek. Naar het zwembad is het ideaal, want je hebt nauwelijks ruimte in de tas nodig. Daarnaast droogt zowel de doek als je kleintje snel. Na een paar minuten in de zon hangen is de doek alweer klaar voor een volgend gebruik. Veel fijner dan die zware strandhanddoeken die de volgende dag vaak nog nat zijn. Ook in je koffer scheelt het een paar kilo.

Multi multi
Ik gebruik ze, als ik er zo over nadenk, echt voor alles. Om eventjes snel mijn kleintje op de bank te verschonen. Ik leg haar dan op de doek, dat is veel schoner dan een bank. Ik neem ze mee in de luiertas, zodat ik op een andere locatie ook een schoon plekje kan maken. Ook gebruik ik ze om mijn dochtertje soms een even in te bakeren als ik haar vasthou, daar zijn de doeken groot genoeg voor. Dan komt ze altijd heerlijk tot rust.

Multidoek jolleinWaarvoor hydrofiele doeken als deze nog meer ideaal zijn, is om een schaduwplekje te creëren in de kinderwagen. Nu de zon zo laag hangt, kan deze recht de kinderwagen binnen schijnen. Dat kan je zo een beetje dimmen. Maar soms is het ook gewoon te licht om lekker te slapen. Het geeft dan net een beetje meer rust wanneer je een doek ervoor hangt. Ik maak de doek dan vast met de knijper van een knuffeltje die aan de wagen hangt. Je weet wel, die knuffeltjes die een grijphaakje hebben om bijvoorbeeld aan de maxicosi vast te maken.

Zomers leggen we deze doeken wel in de maxicosi of autostoel, omdat het wat koeler zit. Vooral als je een beetje bezweet bent is zo’n doek veel aangenamer dan andere stoffen.

What's on mama's mind blooming pinkOok hebben?
De Blooming Pink multidoeken hebben een afmeting van 115cm x 115cm en zijn in de wasmachine wasbaar op 95 graden. De adviesprijs is € 21,95. Kijk hier waar je ze kunt shoppen.

Volg Jollein ook:
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter

 

Foto’s: Jollein (Smits Assen B.V.).

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *