Must-have Portemonnee van Micmac

Een must-have voor de moms deze keer. Hij was onderdeel van de blogbox die zo’n 25 bloggers onlangs kregen: de portemonnee van Micmacbags en daar ben ik blij mee!! Mijn portemonnee was aardig versleten en deze is extra handig. Dus ik tip hem even voor jullie voor op jullie eigen Sinterklaasverlanglijstje ;-).

Portemonnee Everglades van Micmacbags

micmacbags

Deze leren portemonnee is een echte must-have. Hij is ideaal, omdat er heel veel in kan. Je gebruikt hem als handtas of als portemonnee en je telefoon kan er ook nog in. De portemonnee is van stevig leer gemaakt. Je ruikt het leer ook heel goed, dat vind ik altijd lekker ruiken. De kwaliteit is heel goed en ook de ritsen zijn sterk (wel belangrijk, want als die het begeven is je portemonnee meteen niks meer waard).

micmacbags
Hij is heel soepel open dicht te maken en de pasruimte is ideaal. Ik heb voor de foto even de kaartjes erin laten zitten, zo zie je mooi hoeveel pasruimte er wel niet is. Want, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb ontzettend veel pasjes. Als je weinig pasruimte hebt, dan heb je nooit het juiste pasje bij je als je gaat shoppen in destada. Nú kan ik mooi weer alles meenemen, ook al die handige cadeaukaarten die ik nog heb!

Ik vind de portemonnee erg stoer door het leer, maar ook helemaal geschikt voor een avondje uit waar je wat netter gekleed gaat. Ik ben er erg blij mee.

micmacbags

Portemonnee Groot Everglades Cognac kost € 39,95.
De afmetingen zijn 20x2x10 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ik heb de cognac kleur gekregen.

Micmacbags

De oprichter van Micmacbags ging in 1949 het avontuur aan. Geinspireerd door de Micmac indianen. Hij ontwierp de mooiste (reis) tassen en portemonnees. Nog altijd is de lifestyle van de Indian Micmacs de grootste inspiratiebron voor Micmacbags.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
micmacbags portemonnee
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *