Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series (winter)

Op zoek naar een Sinterklaascadeau of verjaardagscadeau? Als je een dochter hebt in de leeftijd van 7 jaar, net als ik, dan weet je wel waar je mag zoeken: Na! Na! Na! Surprise is altijd een succes. Superleuk is de nieuwe 2-in-1 Cozy Series, helemaal gericht op de winter. Mutsen en warme jassen en een tasje in winterstijl. Vier een feestje met de nieuwe Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series, nu verkrijgbaar in de Benelux! Zes nieuwe poppen om te verzamelen in winterthema. Iedere modepop komt met een bijpassende, zachte pom-tas en een verpakking vol feestelijke verrassingen.

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Cozy Series

De winter is in aantocht en één ding is zeker: de zes splinternieuwe modepoppen van Na! Na! Na! Surprise zitten er warmpjes bij. Dankzij zachte outfits, geïnspireerd op dieren die leven in de ijzige kou, en een bijbehorend pom-tasje hoeven zij zich geen zorgen te maken dat de rillingen over het lijf lopen als het kwik onder het vriespunt daalt. De set wordt in de Benelux uitgebracht door MGA Entertainment en is nu verkrijgbaar.

Modieuze, comfortabele outfits voor zachte, schattige poppen

Iedere pop is aangekleed met een fluffy outfit die qua design inspiratie haalt uit schattige sneeuwdieren, waaronder een uil en een pinguïn. Er zijn er zes om te verzamelen: de Uil, de Ijsbeer, de Zeehond, de Pinguïn, de Sneeuwluipaard en het Rendier. De Cozy Series is een 2-in-1-set en bevat niet enkel een pop, maar ook een handig, matchend tasje dat middels een hanger aan, bijvoorbeeld, een rugtas kan worden bevestigd. Iedere pop uit deze set is 19cm hoog, kan verschillende poses aannemen dankzij beweegbare onderdelen en steelt de show al vanaf het moment dat de doos open gaat.

Geen feestje zonder ballonnen en confetti

na na na surprise winter

Waar de poppen goed zijn ingepakt in een warme outfit, kunnen ze op een feestelijke manier worden uitgepakt. Iedere Na! Na! Na! Surprise Cozy Series 2-in-1-pop valt vanaf de eerste oogopslag al op door de ‘confetti surprise’-verpakking. Open de kleurrijke verpakking, blaas de ballon op, verwijder de strip en de confetti vliegt vrolijk door de lucht!

Adviesprijs en beschikbaarheid

De Na! Na! Na! Cozy Series is nu verkrijgbaar in Nederland bij onder andere Bol.com, Intertoys en Toychamp. In België kunnen consumenten terecht bij Toychamp en Dreamland. De adviesprijs van iedere pop, inclusief tas, is €34,99.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *