Najaarscollectie POMPdeLUX

Sinds ik schrijf voor deze mamablog en reviewsite heb ik al met heel veel merken mogen kennismaken. Afgelopen week kwam hier weer een nieuw merk bij: POMPdeLUX, dit is een Deens kledingmerk, dat geen fysieke winkels heeft in Nederland, maar wel een Nederlandse webshop. De kleding is, doordat het geen winkels met winkelpersoneel heeft, redelijk bescheiden voor je portemonnee. Een rokje voor ongeveer 20 euro een jas rond de 60 euro. Deze weken zo na de zomer zijn altijd wel de weken, dat het shoppen flink begint te kriebelen. Je wilt je kasten opruimen en bent klaar voor wat nieuws.

Als je een kijkje op de website neemt van POMPdeLUX zie je een mooie najaarscollectie. Van rokjes met shirtjes tot complete skipakken en naast kleding zijn er ook accessoires als bretels en haarclipjes.

Slaap lekker in je warme pyjama

Nu het seizoen met de kortere dagen en de lange avonden en nachten en weer aankomt, mogen ook de pyjama’s weer uit de kast. Hier mag ook het dekbed wel weer terug in het dekbedovertrek. Niks zo lekker, als lekker wegkruipen onder een warm dekbed als het frisser wordt buiten.

Little Dutch dekbedovertrek kinderbed

Ik vind het ook altijd wel wat hebben mijn kinderen in de pyjama op de bank voor de tv of spelend met hun speelgoed. Mijn dochtertje in haar zachte meisjes nachtjapon en mijn zoontje in zijn stoere pyjama. In het weekend houden de kinderen vaak de pyjama’s ‘s morgens nog even aan. Dan kunnen ze lekker spelen. In de zomer renden ze dan meteen naar buiten, de achtertuin in en de trampoline op. Nu pakken ze een vloerpuzzel, gaan ze tekenen of ploffen ze op de bank voor de tv.

Najaarscollectie POMPdeLUX

De najaarscollecties vind ik vaak sowieso wel erg leuk, hoewel de zomercollecties van veel merken vaak wat fleuriger en kleurrijker zijn. Dat past ook helemaal bij de zonnige maanden, natuurlijk. De najaarscollecties hebben vaak wat mooier items, vind ik. Stevige broeken en jurken, stoere jassen, veel details. De stof is vaak wat dikker. Maar misschien is het ook wel dat we heel erg gewend zijn aan seizoenen en dat je na de zomervakantie gewoon weer zin krijgt in wat anders. Ik ben gek op mooi weer en zomer, maar ik heb toch ook altijd wel weer zin in de gezellige maanden van Sinterklaas en Kerst. Ik vind het leuk om te gaan schaatsen en te genieten van de sneeuw. En dan vanaf februari ongeveer, dan verlang ik weer naar de zomer en wil ik alle zomercollecties inslaan, haha.

Bij POMPdeLUX shop je in elk geval genoeg, ze zijn helemaal klaar voor sneeuwstormen en fijne avondjes bij de openhaard. De kleurtinten bij de meisjes zijn oudroze, zacht roze, paars/aubergine, grijs en blauw. Bij de jongens zie ik ook ochre en groen. Ze hebben veel keus ook voor mooie stevige winterjassen. Leuk om zo kennis te hebben gemaakt met de shop.

 

 

What's on mama's mind samenwerking

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *