Witte plastic eieren versieren voor Pasen

Kim is creatief en ze houdt van Pasen een goede combinatie voor het versieren van paaseieren. Ze maakte al eerder blogs over het versieren van paaseieren, waarbij haar prachtige witte eieren met insectentattoo’s, haar eieren met zilverfolie en nagellak zeker eye catchers zijn. Nu maakte Kim weer wat moois. Ze ging witte plastic eieren voor Pasen versieren, die ze bij de Wibra kocht. Hieronder vertelt ze hoe ze dat doet.

Paaseieren met tattoos albert heijn
paaseieren zilverfolie

Witte plastic eieren voor Pasen versieren

Pasen: Zoals elk jaar versier ik eitjes. Zodat onze paastafel er leuk uit ziet, want ondanks dat we niet gelovig zijn hou ik wel van een gezellige pasen met een lekker paasontbijt.  Nikita wil nu ook graag mee knutselen wat natuurlijk hartstikke leuk is. Dit jaar koos ik niet voor echte eieren maar plastic eieren.

witte plastic paaseieren

Ik had een winkel afspraak bij de Wibra gemaakt en daar vond ik witte plastic eieren om op te hangen, je vindt ze overigens ook via bol.com of andere websites als je er op googlet! Ideaal voor aan de paastak. Ik kocht nog een doosje met strassteentjes die eigenlijk bedoelt waren om ringen en armbandjes mee te versieren, maar mijn hoofd draaide alweer volle toeren voor Pasen. Niks dus armbanden, maar glimmende paaseieren. Ik ging meteen aan de slag met deze glinsterende eitjes. Want diamonts are a girls best friend.

Witte plastic eieren voor Pasen versieren is helemaal niet ingewikkeld en hartstikke leuk om te doen. Daarnaast gaan ze niet gauw kapot en kun je ze jaren gebruiken. Ook heel erg leuk als je een kinderfeestje hebt met Pasen of rondom Pasen. Perfect ook voor peuters en kleuters, om samen te doen. Jonge kinderen ook al helemaal zelf aan de slasg met het opplakken van de sticker strasssteentjes.

paaseieren met diamantjes versieren
paaseieren met diamantjes versieren

En zo plakten we en kleurden we onze nep eieren tot grote diamanten. Er kwamen ook nog wat glitters aan te pas. Het eind resultaat waren glimmende eieren.

Tips voor het versieren van witte plastic eieren

versieren paaseieren plastic

Tip 1: gebruik niet te veel lijm. Te veel droogt te langzaam. De steentjes schuiven er dan af.
Tip 2: zorg dat je iets klaar hebt staan waar je de gemaakte eieren op kan neerzetten of hangen zodat ze niet beschadigen. Ze moeten goed kunnen drogen. De steentjes schuiven er anders af en de glitters veeg je zo weg als het nog nat is.

plastic eieren versieren pasen

Gaan jullie nog wat leuks doen met Pasen?

Lees ook: Paastakken versieren met touw

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *