Najaarscollectie Quapi Kidswear

Vorig jaar maakte ik kennis met het merk Quapi Kidswear voor mijn dochtertje. Ze had een zomerjurkje van dit merk dat haar fantastisch leuk stond, al zeg ik het zelf. Gisteren had ze het jurkje gewoon nog aan!
Zomerjurkje Quapi
Hoewel het vandaag ook wederom nog een prachtige zomerdag is, mag de najaarscollectie best gedragen worden, maar dan lekker met bloten beentjes! Donderdag is mijn dochtertje echt jarig, zal het dan nog steeds zonnig zijn. Zal het echt gewoon een zomerse dag worden op haar verjaardag? Bizar, maar hartstikke leuk!

Najaarscollectie Quapi

De zomercollectie was een succes, maar ook de najaarscollectie heeft onze aandacht getrokken. Stoere outfits in diverse kleuren, van knalgeel en roze tot donkerblauw. Voor ieder zijn smaak dus!

Hoewel ik behoorlijk fan ben van knalkleuren, zocht ik het donkerblauwe jurkje uit. Een beetje afwisseling mag ook, maar de sokken maken de outfit nog meer af. Daarnaast is het een speels en stoer jurkje dat direct mijn aandacht greep.

Het model van het jurkje is erg mooi. Het zit heel goed aansluitend, maar daarmee ook vrij strak. Na een paar keer aandoen is het makkelijker aantrekken, het staat mijn dochtertje erg mooi. Het zit om haar lichaam gegoten. Voor het dragen is het haar niet te klein, een maat groter zou ook te lang worden. Het zit haar comfortabel, dat is het stofje van het jurkje sowieso ook.

Het jurkje is ook lekker warm, maar kon aan het begin van dat najaar dankzij de sokken ook heerlijk met blote benen aan. En wat dacht je van de afgelopen dagen? Toen was het jurkje gewoon te warm!! In oktober, het is 17 oktober! Hopelijk in het voorjaar ook weer, Haha.

Het jurkje van Quapi Kidswear is de  Dress Ghaliya True Blue en kost € 44,95
De kniekousen zijn de Socks Galen Blue letter en kosten € 9,95

Houd mijn Instagram in de gaten voor leuke outfit foto´s. Kijk ook eens rond op Quapi Kidswear.nl.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *