Nieuw boek van de Gorgels!

Wat?! Is het waar? Komt er weer een boek uit van onze favoriete wezentjes: de Gorgels? Ik kan antwoord geven op die vraag: JA! In November. Titel van het nieuwe Gorgels boek is: De Gorgels en de laatste kans en verschijnt op 15 november 2022! Je kan hem al reserveren! Scroll ook even naar onderen voor een prijsvraag!! Want: Ter promotie van het boek bezoekt Jochem Myjer in de week na de herfstvakantie scholen door het hele land om de leerlingen een exclusief voorproefje te geven van het nieuwe boek. Een school maakt kans op dit bijzondere bezoek door mee te doen aan de prijsvraag die hieraan verbonden is!

Dus wie weet komt Jochem Myjer bij jou op school.

De Gorgels en de laatste kans

Het adembenemende slotavontuur van de Gorgels, fantasierijk geïllustreerd door Rick de Haas.

de gorgels en de laatste kans

Plotseling ziet Melle een enorme zeearend. Op zijn rug zitten Waakgorgel Jukko en een slapende Grensgorgel uit het Hoge Noorden. Jukko slaat alarm: de Brutelaars zijn dit jaar extra vroeg onderweg naar het Zuiden. En de Paarsgestipte Groensnotbrutelaar brengt steeds meer Gorgels op een geheimzinnige manier in een diepe slaap. Wie moeten nu de Mensenkinderen beschermen? Natuurlijk heeft Melle een Plan.

Dat is het begin van een superspannende en gevaarlijke reis langs fjorden en watervallen naar de toendra in het Hoge Noorden. Melle, Limoni en Katja zetten samen met een team van de beste Gorgels ter wereld alles op alles om de Gorgels van hun ondergang te redden.

De Gorgels en de laatste kans | Jochem Myjer | Illustraties: Rick de Haas | ISBN 978 90 258 8420 8 | 272 bladzijden | € 21,99 | Zelf lezen vanaf 7 jaar | Verschijnt: 15 november

Prijsvraag Gorgels

Joebelabambam! Op 15 november verschijnt het epische, superspannende slotdeel over De Gorgels: De Gorgels en de laatste kans. Maar voor die tijd toert Jochem Myjer langs Nederlandse scholen om een unieke sneak preview te geven. Wil jij als eerste weten hoe het verder gaat met Melle, Bobba, Belia en al hun vrienden?

Laat zien dat jouw klas of school bestaat uit échte Gorgels-fans en maak kans op een bezoek van Jochem Myjer bij jullie op school!

Mail je inzending vóór 3 oktober naar gorgelfans@gmail.com en misschien komt Jochem Myjer na de herfstvakantie wel naar jullie toe! Vergeet niet de naam en plaats van de school en een telefoonnummer te vermelden.

Jullie krijgen nog voor de herfstvakantie bericht als jullie hebben gewonnen. Meer informatie op de website van Kinderboeken.nl.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *