Nieuwe films: Jojo Rabbit en The call of the wild

Zin om een avondje op de bank door te brengen? Ik heb twee nieuwe filmtips: Jojo Rabbit en The call of the wild zijn op dvd/blu-ray verschenen.

Jojo Rabbit

JoJo Rabbit

Jojo Betzler (Jojo Rabbit) is een 10-jarige jongen die deel uit maakt van de Hitlerjugend. Zijn voorstelling van het huidige Duitsland worden op de proef gestelt als hij een Joods meisje ontdekt die schuilt in zijn huis. Jojo raakt in het conflict met zijn imaginaire vriend Hitler en begint hij zijn blind nationalisme in vraag te stellen.

De film zie je door de ogen van Johannes (JoJo), hij is 10 jaar en heeft Hitler als ingebeelde vriend, maar als hij het Joodse meisje in huis ontdekt dan gaat hij daaraan twijfelen.

The call of the wild

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, presenteert 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in “Het Wilde Avontuur‘. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en hij tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt. Als nieuwste lid van een postbezorgend hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.

Bekijk ook:

Prinses Emmy
Freek Vonks Wilde Wereld
Sergenti 2
Overzicht films voor kinderen

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *