Prinses Emmy nu ook op DVD en VOD

Voor alle paardenliefhebbers en mini prinsessen onder jullie, is er een leuke nieuwe kinderfilm verkrijgbaar op DVD: prinses Emmy in een magisch paardenavontuur. Deze bioscoopfilm draaide vanaf 5 februari en ik mocht destijds 2 kaartjes weggeven op de blog, inmiddels kun je hem dus ook thuis bekijken. Wil jij de film ook zien? Doe dan binnenkort mee met de winactie voor de Prinses Emmy op DVD of VOD.

Prinses Emmy

Prinses Emmy in de bioscoop

Prinses Emmy in een magisch paardenavontuur

Ga mee met Prinses Emmy op dit magische paardenavontuur dat in het teken staat van vriendschap en moed. Just Film Distribution en Just4Kids brachten op 5 februari de magische film Prinses Emmy uit in de bioscoop. In dit avontuur wordt Emmy uitgedaagd op twee manieren. Ze gaat lessen volgen om een échte prinses te worden en moet door haar magische boek bewijzen dat zij haar magische talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Bekijk hier de trailer van Prinses Emmy

Prinses Emmy in de bioscoop

Over de film

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten! Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt. Beide meiden bereiden zich voor op de officiële inhuldiging op Prinsessendag. Alleen Emmy heeft het er moeilijk mee. Gizana blijft haar uitdagen en bedreigt hierdoor Emmy’s kansen. Daarnaast wordt Emmy ook uitgedaagd door haar magische boek om de ultieme test te ondergaan. Ze moet bewijzen dat zij haar magisch talent verdient. Gaat het Prinses Emmy lukken een goede prinses te worden en haar gave te behouden?

Speelduur: 78 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

DVD releasedatum: 18-06-2020
VOD releasedatum: 05-06-2020

Bekijk hier meer filmtips met jonge kinderen.
Leuke merchandise gespot op bol.com: Prinses Emmy en haar paard knuffel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

15 gedachten over “Prinses Emmy nu ook op DVD en VOD

 • 2 februari 2020 om 11:17
  Permalink

  Oh leukkkk !!! Mijn jongste dochter zal deze film echt heel leuk vermoed ik !!! Ze is ook helemaal weg van de paardenfilm spirit dus ik vermoed dat ze deze film ook GE-WEL-DIG zal gaan vinden 😍 Ik heb de actie gedeeld op facebook (jolijn koolske) en volg je op instagram (jolijnjolijn18) !!!

  Beantwoorden
 • 2 februari 2020 om 00:24
  Permalink

  Lijkt me leuk om met mijn tantezegger heen te gaan.

  Beantwoorden
 • 31 januari 2020 om 21:30
  Permalink

  Onze dochter wil deze film vast heel graag zien, prinsessen en paarden, beter kan niet!

  Beantwoorden
  • 1 februari 2020 om 20:47
   Permalink

   Met een puber (14) en een kleuter (4) in huis is het regelmatig een uitdaging om een uitje, die voor beide dames geschikt is te ondernemen.

   Prinses Emmy is voor elke leeftijd geschikt, wij doen graag mee met deze toffe winactie ! ✨ 💖

   Beantwoorden
 • 30 januari 2020 om 15:05
  Permalink

  Graag zou ik mij kleindochter hiermee verwennen. Zij is gek op Prinsessen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2020 om 14:39
  Permalink

  Mijn nichtje is dol op paarden. Ze zou ook wel willen dat ze met paarden zou kunnen praten net als prinses Emmy. Ik doe graag mee wan dit zou een leuke verrassing zijn voor haar.

  Beantwoorden
 • 30 januari 2020 om 13:22
  Permalink

  Voor mijn kleindochters die zo dol op paarden zijn en zo graag op paardrijles zouden willen! Dat zal waarschijnlijk niet gaan maar deze film maakt al kleine dromen waar!

  Beantwoorden
 • 30 januari 2020 om 12:08
  Permalink

  Hoe leuk dit om met mijn dochtertje naar toe te gaan! Ze is gek op verkleden als prinses en als ze later groot is wil ze worden.. je raadt het al: prinses! 😀 We duimen ervoor!

  Beantwoorden
 • 29 januari 2020 om 15:54
  Permalink

  Erg leuk om met onze jongste dochter te mogen zien. Ik ga duimen voor haar.

  Beantwoorden
 • 28 januari 2020 om 21:59
  Permalink

  Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel mijn dochtertje en mijzelf! Zij die kan genieten van de magische wereld met prinsessen en ik van haar snoetje! 😍Fingers crossed 🍀

  Beantwoorden
 • 28 januari 2020 om 20:05
  Permalink

  Ik doe heel graag een kansje wagen om daar samen met mijn dochter na toe te gaan 7jaar 🥰👸🏼🐴dat word ook haar eerste keer bioscoop en dan zou dat wel super zijn om daar samen met haar na toe te mogen gaan🍀super leuke toffe actie van jullie !!!!!👍

  Beantwoorden
 • 28 januari 2020 om 19:52
  Permalink

  leuk uitje voor kleindochter lise

  Beantwoorden
  • 28 januari 2020 om 22:07
   Permalink

   Zou leuk zijn om mijn kleindochters mee te verrassen.

   Beantwoorden
 • 28 januari 2020 om 19:42
  Permalink

  Wil heel graag met onze jongste dochter naar deze film. Ze is onze prinses en een echt paardenmeisje. Ze rijdt 1x per maand pony en vind dat geweldig. Deze film heeft alles voor haar. Ik ga hopen en duimen🍀🤞🏻😍

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *