Serengeti natuur-/ wildlifefilm op DVD

Mijn kinderen hebben in de auto een dvd-speler. Dat is de plek waar zij de meeste films verslijten. Ze zijn gek op Paw Patrol en grappige kinderfilms. Er wordt dan ook veel afgelachen in de auto. Maar deze film is vooral een heel mooie en indrukwekkende natuurfilm: Serengeti.

Serengeti 2 is inmiddels (juni 2020) op DVD en VOD te bekijken: Against The Wild – Survive the Serengti 2

Vanaf 22 oktober 2019 verscheen Serengeti 1 op DVD en Blu-Ray. Houd je ook zo van wilde dieren en vind je ze ook zo indrukwekkend? Ik vind het supermooie films en raad ze echt aan. Ze zijn leerzaam voor jonge kinderen om te kijken, maar het is ook heel rustgevend en prachtig om naar te kijken.

leeuw

Serengeti 1

In deze baanbrekende serie volgen we een jaar lang de belevenissen van verschillende soorten Afrikaanse savannedieren en zien we hoe hun verhalen met elkaar verweven zijn. Bij wijze van uitzondering krijgen we toegang tot een ongerept stukje van de Serengeti, diep in het hart van Afrika. Daar beleven we van dichtbij de heftige gebeurtenissen waar de diverse dieren dagelijks mee te maken krijgen. Zo leven we mee met een eenzame leeuwin die verstoten is uit haar troep; een hartstochtelijke baviaan die zijn uiterste best doet om het hart van zijn vroegere liefje te heroveren; en een vrolijke, brutale mangoestenfamilie die zo makkelijk mogelijk aan eten probeert te komen. De avonturen van de dieren zijn soms grappig, soms triest, soms nagelbijtend spannend. Dankzij revolutionaire filmtechnieken is het alsof we er zelf bij zijn. Een prachtige soundtrack maakt dat gevoel nog intenser. Al met al is Serengeti een zeldzaam intieme en fascinerende ervaring. En een must voor iedereen die zich graag laat betoveren door de magie van de Afrikaanse natuur.

Against The Wild – Survive the Serengti 2

De kinderen, Emma en Ryan stappen in een klein vliegtuig om hun vader te bezoeken. In het vliegtuig zitten de piloot, Roger Kruger en een Alaskan-malamute genaamd Chinook. Er gaat iets mis en het vliegtuig stort neer ergens in de bush bush.

Terwijl de ouders, Jennifer en Paul het vliegtuig en hun kinderen proberen te vinden, zien we hoe Emma en Ryan hulp zoeken voor de gewonde piloot. Gelukkig hebben ze de bescherming van Chinook als ze de wilde dieren van Afrika en een zeer vastberaden leeuw tegenkomen. Dit is een geweldige avonturenfilm.

DVD releasedatum: 18-06-2020
VOD releasedatum: 25-05-2020

Prachtige wildlife films. Nu willen we allemaal heel graag naar afrika. Meer dvd en filmtips: Kinderfilms overzicht.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *