Nieuwe kinderfilms en series Universal

Hoewel het hartstikke mooi weer is, is een leuke dvd opzetten altijd een garantie voor plezier bij onze kinderen. Normaal zouden we in de zomer met de auto richting een zuidelijk oord vertrekken. De kinderen achterin met hun dvd-speler aan. Dat zit er dit jaar mede door Corona niet in. Maar we kijken ze nu gewoon vanaf de bank, de nieuwe kinderfilms en series van Universal: Paw Patrol en Lego Jurassic world. Er komt trouwens ook weer een leuke spannende film voor onszelf aan: Jaws!

universal kinderdvds

Kinderfilms en series voor het hele gezin

Naast de bioscoop releases brengen Universal Pictures en Paramount Pictures nog vele andere titels uit. De leukste films en series voor het hele gezin, parels binnen het arthouse genre, de spannendste thrillers, klassieke heruitgaves en vele andere titels die uw aandacht verdienen!

Er is weer een nieuwe uitgave van de succesvolle educatieve Nickelodeon-serie PAW Patrol. De favoriete pups van mijn kinderen. Al lange tijd is het Paw Patrol dit en Paw Partol dat, mijn zoontje heeft zelfs een Paw Patrol vriendenboekje waarin je kan aangeven wat je favoriete pup is. En dat is heel belangrijk om te weten, haha.

Daarnaast is ook een stoer en spannend deel rondom Lego uitgebracht: Actie, spanning en hilariteit gegarandeerd met een nieuw deel van de Lego Jurassic World-franchise. Van Lego hebben wij nog niet zoveel gezien, maar een echte bouwer in huis, bleek dat toch ook echt succes te zijn.

PAW Patrol – Robohond Redt!

Ga samen met de PAW Patrol en hun trouwe Robohond op zeven robot-avonturen, inclusief een dubbele reddingsmissie. Help de pups om Robohond’s mankementen te repareren en zie hoe hij de beste bestuurder, piloot en robot-redder van het team wordt! En kijk hoe de pups samenwerken om een gigantische losgeslagen robot te stoppen! 

Lego Jurassic World: De Legende van Isla Nublar

Het is 2012 en de pas aangenomen dierengedragstherapeut, Owen Grady, en assistent manager Claire Dearing, moeten op Isla Nublar samenwerken om alles aan te pakken wat in Jurassic World op hun pad komt. Van weggelopen dinosaurussen, menigten toeristen, onvoorspelbaar tropisch weer tot een impulsieve baas. Bovendien krijgt het duo in Jurassic World: De Legende van Isla Nublar ook te maken met een mysterieuze saboteur die op zoek is naar een legendarische schat. Hij wil Jurassic World voor altijd vernietigen! Wat kan er nou misgaan? Nou… alles.

Bekijk hier het overzicht met superleuke kinderfilms. Hoewel de bioscopen langzaam aan weer open zullen gaan, ben ik heel benieuwd wat er aan films gaan verschijnen de komende tijd. We hopen gauw weer een bioscoopje te kunnen pakken met de kinderen.

Jaws

Oké niet echt voor jonge kinderen, wel voor jezelf.

Jaws, na 45 jaar scherper dan ooit op 4K Ultra-HD!

Jaws is één van de onbetwiste toppers uit de roemrijke geschiedenis van de film. Nu we alweer de 45e verjaardag van de film vieren kan een schitterende heruitgave op 4K Ultra-HD niet uitblijven. Inclusief extra’s zoals The Restoration of Jaws, Deleted Scenes and Outtakes en The Shark is Still Working.

Een stoere politiecommissaris (Roy Scheider), een jonge, ambitieuze onderzoeker (Richard Dreyfuss) en een dronken haaienexpert (Robert Shaw) vormen een uniek trio. Samen zetten zij een genadeloze jacht in op een drie ton zware witte mensetende haai die de kusten van het eiland Amity onveilig maakt. Het wordt een strijd tussen mens en natuur met maar één winnaar….

De 4K Ultra-HD van Jaws is 10 juni overal verkrijgbaar.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *