Nieuwe kussens in meer kleuren dan ooit voor Tripp Trapp

De Tripp Trapp stoel van Stokke, wie heeft hem niet in huis? Jij niet? Dan heb je zeker de Steps, haha. Bij ons is de Stokke Tripp Trapp niet meer weg te denken uit huis. Hij is al flink getransformeerd, we begonnen met een Stokke Baby Newborn Set, zodat de kleintjes ook aan tafel konden plaatsnemen, zonder dat ze konden zitten. Ze lagen er lekker bij. Toen kwamen er nog meer items, de Tripp Trapp Baby Set, zodat ze konden zitten. Het Stokke Tuigje, zodat ze ook bleven zitten. Het tafelblad, zodat ze minder knoeiden op tafel en leuk plaatjes konden krijgen, de Tripp Trapp Classic Kussenset en nu… de junior kussens: Tripp Trapp Junior Kussen.

Stokke Tripp Trapp kussens

Tripp Trapp Junior Kussen

Ideaal en supermooi, de nieuwe kussens van Tripp Trapp. Lekker zacht aan de billetjes en mooi in ons interieur. De Stokke Junior Kussens zijn er in twee kleuren: Jade Twill en Slate Twill. Wij kozen twee keer de Jade Twill uit, een blauwgroenige kleur, die perfect past bij ons interieur. De trendy, nieuwe Tripp Trapp Junior Cushion is perfect voor wat oudere kinderen: het geeft de stoel een wat meer volwassen uitstraling. Het kussen heeft een antisliplaag, waardoor het niet verschuift.

Stokke Tripp Trapp Kussen Set

Wij zijn heel blij met de kussens. Hoewel de stoel voor de kindjes prima zit zonder de kussens, is het nog net wat lekkerder zitten. Nu het steeds zulk mooi weer is, zitten ze ook vaker buiten en met een zwembroekje en blote benen. Dan voelt het kussentje extra lekker. Als het kussen vies is, geen enkel probleem, dan gooi je hem in de was. Het binnenkussen kan je eruit halen. Je ritst hem eenvoudig om de stoel, dat maakt het ook extra makkelijk.

Het staat extra mooi in het interieur met het kussen. We hebben twee witte Stokke Tripp Trapp stoelen aan de eettafel staan. Inmiddels zijn de plankjes voor de voetjes al wat verschoven, zo handig dat de stoelen mee veranderen als de kinderen groeien. Inmiddels al meer dan vier jaar plezier van de stoelen.

Stokke Tripp Trapp Kussen Set Junior

Tripp Trapp Junior Kussen heeft als adviesverkoopprijs € 44,00.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *