NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra en Kids Ultra Protect & Play

Bescherming tegen de zon is o zo belangrijk. Het wordt weer tijd om veel naar het strand te gaan, te gaan suppen en zwemmen en je dagen buiten door te brengen. Een uv-shirtje dragen is belangrijk, maar vergeet ook de zonnebrand niet. Graag deel ik het persbericht van NIVEA voor hun nieuwe NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra en Kids Ultra Protect & Play zonbescherming.

nivea sun

Persbericht – Zon en water, de ideale zomerse combinatie. Zeker als het echt warm is, dan kan een verkoelende duik in de zee een true blessing zijn. Voor alle zonaanbidders en actievelingen die graag zwemmen of sporten in de zomer, lanceert NIVEA de NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra en Kids Ultra Protect & Play. Speciaal ontworpen om jou en je kinderen nóg langer te beschermen in de zon en in het water*. Get summerproof!

De zomer is de tijd om buiten te genieten van de zon, NIVEA helpt je om dit op een veilige en comfortabele manier te doen. NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra is drie keer langer waterbestendig* dan gewone waterbestendige zonnebescherming en is ontworpen om gemakkelijk aan te brengen. De zonnebrandcrème biedt onmiddellijke bescherming tegen UVA/UVB-straling en hydrateert de huid gedurende 48** uur. NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra SPF50+ is een 77% biologisch afbreekbare formule*** en is vrij van de UV-filters Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene waarvan wordt vermoed dat ze schadelijk zijn voor koraalriffen. Zeker voor de (fanatieke) watersporters onder ons een must-have product dus.  Of je nu gaat zwemmen in de zee, hardlopen op het strand of gewoon lekker in de zon wil liggen, NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra biedt een betrouwbare en comfortabele bescherming tegen de zon.

nivea kids

NIVEA SUN Kids Ultra Protect & Play

Ook aan de jonge actievelingen is gedacht met de NIVEA SUN Kids Ultra Protect & Play. Deze zachte formule is geschikt voor kids van 3 jaar en ouder en biedt de ultieme bescherming tijdens het spelen in de zon en in het water. Handig voor als ze wat langer zelfstandig kunnen spelen in of rond het water. Maar ook voor tijdens het sporten is de nieuwe Ultra lijn een uitkomst. Zowel de NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra als de Kids Ultra Protect & Play beschermen de gezonde huid en bieden onmiddellijke bescherming tegen UVA/UVB-straling.  Uiteraard biedt NIVEA SUN Protect en Hydrate Ultra ook alle voordelen van de NIVEA SUN Protect Hydrate lijn. De SUN Protect & Hydrate lijn is verkrijgbaar in SPF30 en SPF50, in zowel een handige spray als lotion die beschikbaar zijn in verschillende formaten (30, 50, 100, 150 en 200 ml). De formules hydrateren de huid en beschermen tegen uitdroging.

NIVEA SUN Kids Ultra Protect & Play

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *