Paw Patrol – dino rescue

Gek op deze pups, dino’s en op tv kijken? De perfecte combinatie zijn de schattige en stoere hondjes van Paw Patrol met de gevaarlijke dino’s.

Paw Patrol – Dino Rescue is sinds 21 mei beschikbaar op DVD. Ben je klaar voor een nieuw puptastisch avontuur? Reis dan samen met Chase en zijn vrienden naar Dino Wilds voor een heus dinoreddingsmissie. Samen met hun nieuwe vriend Rex komen je favoriete pups voor een gloednieuwe en razend spannende uitdaging te staan. Lukt het hun de dinosaurussen op tijd te redden?

Paw Patrol dino rescue

We reizen in zes verhalen met de Paw Patrol door een prehistorisch land. Sluit je aan bij de pups terwijl ze Dino Wilds binnenvallen en hun vrienden beschermen tegen zowel een sluwe eierdief als een uitbarstende vulkaan. Het team beleeft robotachtige dinosaurusavonturen, inclusief twee missies van dubbele lengte!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *