Film Dolittle op dvd en blu-ray

De nieuwe Dolittle film is op dvd en blu-ray en daarom heb ik een leuke winactie waarbij ik een exemplaar van de film Dolittle op Dvd en Blu-ray weggeef. Hieronder tref je ook een leuke kleurplaat die je gratis kunt downloden.

Win: Film Dolittle op dvd of blu-ray
Wanneer: 16 t/m 21 juni 2020
Hoe: Laat weten of je de dvd of blu-ray wilt ontvangen door hieronder een reactie achter te laten.

dolittle film

Film Dolittle

Robert Downey JR. speelt de sterren van de hemel als Dolittle, de man die met de dieren kan praten. Na de dood van zijn geliefde vrouw trekt Dolittle zich ontroostbaar terug op zijn landgoed. Maar wanneer de koningin erg ziek wordt, moet de kluizenaar noodgedwongen het avontuur aangaan. Tijdens zijn epische zoektocht naar een zeldzame remedie krijgt hij een helpende poot van zijn onstuimige dierenvrienden.

Familiefilm Dolittle

Dit is een heel leuke familiefilm om te kijken met (kleine) kinderen. De film is grappig en het is erg gaaf gemaakt met de special effects en digitale dieren.

Het verhaal van Dr. Dolittle is natuurlijk al een bekend verhaal, hij werd al eens verfilmd eind jaren 90 met Eddie Murphy. Ik geloof dat ik die film weleens heb gezien, maar ik kon het mij niet goed mee rherinneren. Mijn kinderen kennen die film in elk geval nog niet.

De film Dolittle vinden ze erg leuk, we willen allemaal wel met dieren kunnen praten toch? Na het kijken van de film hebben we ook weer even de Google 3D dieren in de huiskamer geprojecteerd. Want, daar moesten de kinderen ook wel even aan denken, van toen zij een tijger hadden in de woonkamer.

Zelf vond ik het ook wel leuk om Robert Downey jr in deze film te zien, voor mij is hij echt Iron man, maar ik vind ehm altijd heel grappig.

Kleurplaat Dolittle

Hier kun je een leuke kleurplaat van de film Dolittle downloaden.

Film: Dolittle
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Duur: 97 minuten
Release: 2020
Te koop bij onder andere Bol.com

Bekijk het overzicht met leuke kinderfilms.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

57 gedachten over “Film Dolittle op dvd en blu-ray

 • 21 juni 2020 om 22:17
  Permalink

  Lijkt mij een hele leuke film om samen met mijn meiden te kijken in de vakantie. Ik doe graag mee voor de DVD.

  Beantwoorden
 • 20 juni 2020 om 19:53
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor de Blu-ray of de dvd , erg leuk.

  Groetjes Anneliese 🤗🤗

  Beantwoorden
 • 20 juni 2020 om 07:53
  Permalink

  Gróót feest met Dr. Dolittle en zijn vrolijke beestenbende, magisch mooi voor onze apenkoppen en…. met afstand de avontuurlijkste belevenis in deze tijd van coronaellende! De dvd zou hier van harte welkom zijn Kim!

  Beantwoorden
 • 19 juni 2020 om 23:22
  Permalink

  Deze leuke film van die dierenarts die met dieren kan praten lijkt mij heel leuk om met mijn kleinkinderen samen te zien.
  Het kan helaas nu even niet, maar er komen betere tijden aan en dan gaat dat gebeuren.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de DVD en ik volg op bloglovin.

  Beantwoorden
 • 19 juni 2020 om 14:14
  Permalink

  Het lijkt me een hele leuke familiefilm, zeker op blu-ray!

  Beantwoorden
  • 19 juni 2020 om 18:35
   Permalink

   Ik zou deze DVD graag met mijn vriend kijken. We konden hem helaas niet in de bioscoop zien.

   Beantwoorden
 • 18 juni 2020 om 16:02
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor onze zoon, de grootste dierenvriend die er bestaat! Mocht ik winnen dan graag de dvd.

  Beantwoorden
 • 18 juni 2020 om 13:25
  Permalink

  super leuk! echt jeugdsentiment… super leuk om aan de kinderen te laten zien (blu ray)

  Beantwoorden
 • 18 juni 2020 om 13:22
  Permalink

  Leuk voor de kinderen! Ik loot graag mee om deze leuke film thuis te bekijken op dvd.

  Beantwoorden
 • 18 juni 2020 om 05:06
  Permalink

  Lijkt me een ontzettend leuke film! Die kunnen we mooi in onze “thuisbioscoop” gaan zien als het zomervakantie is! Blu-ray 🙏

  Beantwoorden
 • 18 juni 2020 om 04:20
  Permalink

  Leuke actie! Ik doe heel graag mee voor de blu-ray!

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 20:27
  Permalink

  Lijkt me zo een leuke film, ik doe graag mee voor de dvd;)

  Beantwoorden
  • 18 juni 2020 om 15:25
   Permalink

   Graag voor ons de blu-ray! Tot die tijd gaan wij lekker kleuren; wat een leuke tip! 👍

   Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 19:34
  Permalink

  Heerlijke film, die wil ik graag kijken met mijn kleinkinderen.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 19:08
  Permalink

  ik maak graag kans op de dvd.
  Lijkt me een hele leuke film.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 18:50
  Permalink

  Een ontzettend leuke film (lijkt mij) die ik graag zou willen zien met mijn gezin. Kortom, ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar de blu-ray.

  Beantwoorden
  • 17 juni 2020 om 22:08
   Permalink

   Lijkt me superleuk, deze film. Maak graag kans op de dvd.

   Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 17:14
  Permalink

  Deze film (op DVD) zou ik heel graag met mijn neefjes en nichtjes kijken. Graag doe ik mee aan de verloting

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 16:04
  Permalink

  Heel leuk voor mijn kleindochters!! Ik zou deze heel graag op DVD willen winnen 🙂
  Wij hebben nog geen blurayspeler….

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 15:43
  Permalink

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor de blu-ray.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 15:04
  Permalink

  Mijn dochter Yara is een echte dierenvriend. Ze word begin volgende maand 9 jaar en is vanaf haar 5e vegetariër omdat ze geen diertjes pijn wil doen. Ze was dol enthousiast over de trailer en had hem graag gezien in de bios. Misschien dat een thuisbios met wat lekkere popcorn het een beetje het zelfde gevoel kan geven. Als ik de popcorn verzorg zorg jullie dan voor de film? 😉

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 14:20
  Permalink

  Dolittle is fun voor ’t hele gezin! Dvd of Blu-ray, geen echte voorkeur!

  Beantwoorden
  • 17 juni 2020 om 19:59
   Permalink

   Wij willen graag de blu-ray winnen! Super film voor in de zomervakantie!

   Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 04:38
  Permalink

  Wat een leuke winactie, Ik doe graag mee voor de Blu-ray.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 04:22
  Permalink

  Wat leuk om samen met het hele gezin te kijken👍 ik loot mee! Voorkeur gaat uit naar de blu-ray.

  Beantwoorden
 • 17 juni 2020 om 02:58
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor de Blu-ray.

  Beantwoorden
 • 16 juni 2020 om 19:12
  Permalink

  Dit lijkt mij een super leuke film! Ik wil graag de blu-ray winnen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *