Plaid van Ecuafina uit het Andes gebergte

Een dekentje waaronder je weg kan kruipen tijdens een avondje Netflix, een plaid voor op je bed of bank of mooi voor in de achtertuin op de lounge set. Ik kreeg een mooi plaid van Ecuafina en mag ook een mooi product uit het Ecuadoriaans Andes gebergte weggeven. Een plaid gemaakt van Alpaca wol. Bekijk hieronder de winactie.

plaid ecuafina alpaca wol

Over Ecuafina

Ecuafina is opgericht door Rebecca Baak. Sinds haar eerste voetstap op Ecuadoriaanse bodem was de oprichtster van EcuaFina, Rebecca Braak, verliefd op het land, haar mensen, de rijke cultuur én handgemaakte producten. EcuaFina betekent dan ook letterlijk: de mooiste (fina) producten uit Ecuador. Deze producten (vaak gemaakt van zachte alpaca wol) zijn onder andere plaids, sweaters, hoeden maar ook kettingen. Van oudsher worden deze producten gemaakt door de Quichua indianen die in het Andes gebergte wonen en leven door handel te drijven van eigen gemaakt koopwaar. Ze dacht dat deze prachtige producten ook menig Europees huishouden zou kunnen ver(kleur)rijken en zo begon het idee te broeien voor een eigen winkel. Maar, dan wel op een manier die bij Rebecca past: direct contact met de wevers en voor een eerlijke prijs.

Fairtrade en direct sourced

plaid alpaca wol ecuafina

Veel mensen zijn tegenwoordig bekend met termen als Fair Trade en maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar Rebecca zorgt er persoonlijk voor dat deze concepten worden nageleefd voor EcuaFina. Hoe? Rebecca spendeert een groot deel van het jaar in Ecuador en staat dan in direct contact (direct sourced) met de Quichua indianen. Zo weet zij uit eerste hand dat het maken van een Panama hoed bijvoorbeeld minimaal twee dagen duurt en dat de wevers hun eigen wol kiezen als de alpaca’s net geschoren zijn. De speciale vaardigheden die generatie op generatie worden doorgegeven houden niet alleen oude tradities in leven, tegelijk worden de Quichua eerlijk betaald voor hun koopwaar waardoor ze een gelijkwaardig bestaan kunnen opbouwen. Rebecca: Het is zo belangrijk dat we op een eerlijke manier handel bedrijven in de wereld, alleen dan kunnen we allemaal profiteren van elkaar en groeien. Als klant van EcuaFina koop je niet alleen een mooi plaid of product, je draagt op een heel directe manier bij aan het leven van een Ecuadoriaanse vakman of vakvrouw en daar zijn we erg trots op!

Travel concept store

In januari 2019 kwam Rebecca haar droom uit en is de EcuaFina Travel Concept Store in Zutphen geopend door zowel de burgemeester van Zutphen, Annemieke Vermeulen, als de ambassadeur van Ecuador, Fernando Bucheli. Sindsdien is Rebecca al meerdere keren in de pers verschenen om over het succes van EcuaFina te vertellen.

plaid alpaca wol ecuafina

Duurzaam van vacht tot plaid

Alpaca’s zijn de inheemse grazers van het Andes gebergte dat zich door heel ZuidvAmerika uitstrekt. Zij zijn duurzame grazers want door hun zachte lippen eten ze alleen de bovenste blaadjes en grassprieten. Hierdoor snoeien zij als het ware de begroeiing maar tasten zij de vegetatie niet aan. Daarnaast zijn de kussentjes onder de poten van de alpaca zo veerkrachtig dat zij geen schade toebrengen aan de jonge planten, ze veren als het ware over de bodem heen.

Zodra het lente wordt en de alpaca’s beginnen te ruien helpt de mens de natuur in dit geval een handje en worden zij onder streng toezicht geschoren. Wolboeren brengen hun alpaca’s naar de scheerplekken waar vervolgens de weefsters klaarstaan om de beste wol uit te kiezen. Hierna begint het spinnen van de wol tot weefbaar draad en eventueel het verven van de wol. De collectie van EcuaFina bestaat producten van ongeverfde en geverfde
producten. De gekleurde wol wordt op traditionele wijze geverfd met verfpigment (poeder) met zo min mogelijk impact op de aarde. Zo zijn producten van alpaca wol duurzaam van vacht tot plaid.

Moeder en ondernemer

Rebecca Braak, geboren en getogen in Zutphen, volgde een bachelor bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam. Haar masterscriptie schreef ze bij de KLM en bleef na het succesvol afronden hiervan bij KLM werken op de ecommerce afdeling. Ondanks dat Rebecca hier op haar plek zat miste ze het buitenleven en in het specifiek haar grote liefde: paardrijden. Na lang wikken en wegen besloot ze drie maanden vrijwilligerswerk in Ecuador te gaan doen, om hopelijk bij terugkeer de rust te hebben gevonden. Het tegendeel was waar, ze vond alles wat ze nodig had in Ecuador!

In 2014 verhuisde Rebecca naar Ecuador om daar paardrijtochten te organiseren voor andere reizigers. Deze reizigers waren zo enthousiast dat ze Rebecca om veel meer tips vroegen waarna het idee voor een reisbureau ontstond. Sinds 2014 organiseert Rebecca met haar Rebecca Adventure Travel op maat gemaakte reizen waar het welzijn van de lokale gemeenschap hoog in het vaandel staat. Met een team van circa lokale 12 reisadviseurs in Ecuador, organiseert zij op maat gemaakte reizen naar de Andes, het Amazonegebied en de unieke Galapagos Eilanden.

In het jaar na de opening van Rebecca Adventure Travel ontmoette Rebecca haar droomman Andres op een paardrijwedstrijd in Riobamba en in 2019 werd hun eerste zoontje, José Miguel, geboren. Het moederschap en ondernemerschap combineert Rebecca met hulp van Andres, hun beider families en goede professionals in de bedrijven die veel werk uit handen kunnen nemen.

Ik heb samen met Andres vier heerlijke jaren samen in Ecuador de mooiste avonturen beleefd voordat onze eerste zoon werd geboren, toen begon er een heel nieuw avontuur! Mijn ondernemingen drijven, laten groeien én natuurlijk moeder zijn – vaak zonder mijn familie in de buurt want die woont in Nederland. Ja, ik houd aardig wat ballen in de lucht maar ik geniet er ook heel erg van. Het contact dat ik heb met onze wevers en de wetenschap dat we met EcuaFina direct bijdragen aan een beter bestaan vind ik heel bijzonder en ik ben voor mijn gevoel pas net begonnen!

Rebecca

Winactie Ecuafina plaid

Win: Alpaca deken Native Cotopaxi – Handgeweven woondeken & superzacht t.w.v. € 119
Wanneer: 18 t/m 25 maart 2020
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet, meedoen kan ook via Instagram. Bekijk de disclaimer voor de voorwaarden winacties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

173 gedachten over “Plaid van Ecuafina uit het Andes gebergte

 • 24 maart 2021 om 14:48
  Permalink

  Heerlijk comfertabel lijkt mij deze deken, ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 24 maart 2021 om 13:01
  Permalink

  Ja! Wat onwijs prettig zou dit zijn. Een plaid met een verhaal. Niet zomaar gekocht in de winkel, maar speciaal, gratis en voor niets geleverd aan de deur. Ik ben een koukleum van de bovenste plank. Zit ik te lang dicht bij een raam… koud. Geen thermolegging in de winter… koud. Ik heb een hele lichte huid en een normaal BMI, weinig vet op de botten. Zou jullie ENORM dankbaar zijn. Echt een fantastisch cadeau. Gun dit plaid iedereen. Veel succes allemaal. X, Larissa

  Beantwoorden
 • 23 maart 2021 om 20:20
  Permalink

  Een gezellige en behaaglijke plaid 🙂 Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 23 maart 2021 om 20:09
  Permalink

  Zoek een alternatief voor mijn oerlelijke, zuurstokroze plaid 😜☺.
  Dit lijkt mij wel wat. Loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 23 maart 2021 om 14:29
  Permalink

  Wat een pareltje in het interieur! ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 23 maart 2021 om 13:25
  Permalink

  Wat ene prachtig en heerlijk warm plaid, deze lijkt me heerlijk voor in de camper <3! Ik waag graag een kansje!

  Beantwoorden
 • 23 maart 2021 om 11:50
  Permalink

  Omdat ik een koukleum ben en de plaid heel mooi is, doe ik graag mee

  Beantwoorden
 • 23 maart 2021 om 11:28
  Permalink

  Wij doen graag mee! Lijkt me heerlijk voor buiten tijdens lange avonden!
  Duim duim!

  Beantwoorden
 • 22 maart 2021 om 16:45
  Permalink

  Wat een mooie plaid, is een perfect kado om aan mijn dochter te geven

  Beantwoorden
 • 22 maart 2021 om 14:40
  Permalink

  Ik maak graag kans, bij ons thuis worden de kleedjes intensief gebruikt. Op de bank maar vooral ook voor het hutten bouwen door de tweeling peuters thuis. Van deze mooie zou onze woonkamer heel erg opfleuren.

  Beantwoorden
 • 22 maart 2021 om 11:35
  Permalink

  Na de serie McClouds daugthers ben ik gek op alpaca’s, heb al een paar heerlijke truien. Deze plaid zou ook goed tot zijn recht komen in onze woonkamer

  Beantwoorden
 • 22 maart 2021 om 11:13
  Permalink

  Ik doe graag mee aan deze winactie, prachtig alpaca plaid! Zou geweldig staan in mijn nieuwe huis.

  Beantwoorden
 • 22 maart 2021 om 09:09
  Permalink

  Ja!! Ik zit er graag warmpjes en sfeervol bij. Prachtige kleuren!!

  Beantwoorden
 • 21 maart 2021 om 22:11
  Permalink

  Wauw wat een mooi plaid. Daar zal ik enorm van genieten

  Beantwoorden
 • 21 maart 2021 om 13:55
  Permalink

  Wowww! Het zal als een warm dekentje over me heen voelen als ik deze prijs kan Alpakka(n).

  Beantwoorden
 • 21 maart 2021 om 10:20
  Permalink

  Super leuke winactie, heerlijk voor op de bank! Ik doe mee!

  Beantwoorden
 • 21 maart 2021 om 09:27
  Permalink

  Wat een prachtig plaid, heerlijk voor in huis en straks in de tuin voor de iets frissere voorjaarsavonden! Die wil ik graag winnen

  Beantwoorden
 • 21 maart 2021 om 09:19
  Permalink

  Oh, ik ben dol op Alpaca’s het zijn echt mijn lievelingsdieren en ze zijn zo grappig lief en zacht…

  daarom doe ik maar wat graag mee 😉

  Beantwoorden
 • 21 maart 2021 om 00:02
  Permalink

  wat een mooie plaid. Weet zeker dat ik mijn dochter er erg gelukkig mee maak, dus ook ik waag een kansje……

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 22:45
  Permalink

  Ik doe graag mee met deze geweldige actie en mocht ik winnen dan geef ik hem aan mijn moeder die het altijd koud heeft

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 21:59
  Permalink

  Ik doe graag mee. Mijn dochter van 10 en ik hebben het altijd koud en zouden graag onder dit mooie plaid op de bank zitten chillen 🙂

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 21:53
  Permalink

  Voor mijn lieve vrouw. Zonder haar aan mijn zijde had ik niet voor de tweede keer kanker kunnen verslaan.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 21:37
  Permalink

  Deze koukleum doet graag mee, lijkt me heerlijk warm.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 21:05
  Permalink

  ik doe heel graag mee, het staat heel mooi en warm gezellig

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 20:17
  Permalink

  Wat een prachtige plaid, in verrassend mooi dessin!
  De kleuren vind ik ook geweldig op elkaar afgestemd.
  Ik zou hem dolgraag willen winnen, ben sowieso een
  koukleum dus komt hij goed van pas!

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 18:43
  Permalink

  ERG LEUK EN LEKKER WARM VOOR OP DE BANK DUS IK DOE GRAAG MEE

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 17:11
  Permalink

  Ohhh….het Alpaca plaid is prachtig, ik doe erg graag mee 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 17:03
  Permalink

  Dit is zo’n mooi kleed en ook al is het net lente geworden, de eerste twee maanden komt het nog echt wel vaak van pas denk ik….. Tenslotte roert maart zijn staart en doet april nog steeds wat tie wil….

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 16:13
  Permalink

  Oh, wat een heerlijk warm plaid. Ik ben voor! Ik wil deze mooie alpaca plaid super graag winnen. Heerlijk voor koele zomernachten.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 16:12
  Permalink

  Ik als opperkoukleum doe heel graag mee. Het hele jaar rond ben ik onder een dekentje op de bank te vinden. Nog niet eerder zo’n mooie eyecatcher op de bank gehad.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 12:05
  Permalink

  Ik doe graag mee. De poes zal hier ook heel erg van genieten!

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 10:24
  Permalink

  Wat een mooi dessin heeft deze plaid en de kleuren zijn prachtig! Ik doe graag mee voor deze comfortabele plaid van Ecuafina!

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 08:44
  Permalink

  Lijkt me heerlijk in deze thuistijd…toch een beetje buitenland in huis!

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 08:16
  Permalink

  Ik zou deze heel graag willen winnen.
  Dat wordt een eyecatcher in de woonkamer en lekker warm.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 07:18
  Permalink

  Wat een geweldig verhaal. Zo gaaf om zo de liefde te vinden, en om die liefde voor het land, de cultuur en de man weten om te zetten of in te zetten voor een zelfstandig duurzaam leven voor jezelf en zo bij te dragen aan iets wat voor iedereen een voorbeeld kan zijn voor een duurzaam leven. Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie.

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 05:32
  Permalink

  Wat een prachtige kleuren! Precies die van mij! Ik doe erg graag mee!! Lijkt me heerlijk warm!

  Beantwoorden
  • 20 maart 2021 om 06:42
   Permalink

   Mooi om te lezen dat er ook nog ondernemers zijn die oog hebben voor de mensen die het product maken en dus niet alleen maar aan een zo hoog mogelijke marge denken.
   Met dat idee in het achterhoofd wordt zo’n Alpacaplaid nóg mooier.
   Zou er graag eentje winnen om letterlijk onder de (Alpaca)wol te kunnen kruipen.

   Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 04:38
  Permalink

  Ik waag ook graag een kansje voor dit mooie alpaca plaid!

  Beantwoorden
 • 20 maart 2021 om 00:30
  Permalink

  Ik doe zeker mee om dit mooie Alpaca deken te winnen🥰

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 23:16
  Permalink

  Dit plaid doet mij terugdenken aan de fantastische reis naar Peru, Bolivia en Chili die ik in 2012 heb mogen maken… Ik denk daar nog vaak met een lach op mijn gezicht aan terug.
  Dus ja: ik doe heeeeeel graag mee met deze winactie!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 22:51
  Permalink

  Wat fijn om dit prachtige Alpaca plaid in huis te hebben en te genieten van deze sfeervolle warmte. Het voelt met corona soms zo alleen dat deze extra zachte en mooie huls heel welkom is!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 22:39
  Permalink

  Doe zeer graag mee voor dit schitterende plaid. Wat een mooie kleuren. En ik vind de print helemaal WOW. Zal heerlijk warm zijn.
  Haha, moet gelijk denken hoe mijn achterneefje deze dieren noemt: Ali-Paprika’s.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 21:46
  Permalink

  Ja, ik doe graag mee! Deze plaid ziet er echt prachtig uit. Mooi kleurgebruik, superfijn materiaal! Ik zie mezelf hier wel onder kruipen. Tenzij er al iemand onder opgekruld zit!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 21:33
  Permalink

  Heel mooi kleed met een inspirerend verhaal er achter 😀 ik loot graag mee!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 21:25
  Permalink

  Yessss ik wil graag een kansje maken op deze prachtige zachte uitziende alpaca plaid😍

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 20:52
  Permalink

  Zoveel reacties. Ik wil toch wel een gokje wagen. Het is immers een pracht plaid. Zou voor deze koukleum ideaal zijn .Heel graag doe ik mee.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 20:37
  Permalink

  Heel erg mooi die Alpaca plaid, zo’n motief is helemaal mijn smaak.
  En lekker warm op onze koude leren bank en deze tijd van het jaar wel erg fijn dus daar zou ik wel elke dag plezier van hebben.

  Als ik weer eens in Zutphen mocht komen (leuk stadje) , probeer ik te onthouden dat deze winkel daar ligt, ga ik zeker eens een kijkje nemen.

  Beantwoorden
  • 19 maart 2021 om 20:45
   Permalink

   Wauw, wat mooi. Hij zal erg mooi staan op onze bank.

   Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 20:19
  Permalink

  Te gek plaid! Die staat zowel mooi op onze bank en zal vast en zeker heel zacht en comfi zijn! Duimen maar.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 20:14
  Permalink

  We hadden een heel mooi plaid, maar net iets te dicht bij de openhaard mee gezeten. Waardoor er een lelijke schoeiplek in zat. (Gelukkig niet in de brand gegaan.) Dit is een mooi en lekker warme plaid. Da aar gaan we heel zuinig mee om.

  Beantwoorden
  • 19 maart 2021 om 20:18
   Permalink

   Ik doe heel graag mee! Wat een prachtige plaid met een mooie achtergrond 🙂

   Beantwoorden
   • 20 maart 2021 om 01:22
    Permalink

    Wat een mooi kleed en mooie onderneming. Doe graag mee past perfect in mijn huis en om lekker mee op de bank te chillen

    Beantwoorden
   • 20 maart 2021 om 08:37
    Permalink

    Wat gaaf, Alpaca wol is heerlijk zacht. Dit is en mooi en warm. Lijkt me geweldig

    Beantwoorden
  • 20 maart 2021 om 09:35
   Permalink

   Wow, méér dan prachtige plaid, want behalve machtig mooi en koesterend warm, reik je elke keer dat je eronder kruipt de Quichua indianen een hartverwarmende arm! En hoe duurzaam dit is hoeft niemand zich af te vragen, dit kleed van Alpacawol gaat mee tot in lengte van dagen! Ik maak graag gebruik van deze bijzondere buitenkans,
   en als ik win doe ik spontaan een indianendans!

   Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 19:57
  Permalink

  Wij hadden ook zoiets en daar lagen we dan met zijn 3tjes of 4tjes lekekr onder tv en films te kijken, zalig! Even niets, even qualitytime, dus deze plaid zorgt voor veel gekroel en gepluk aan mama´s haren, zalig! Graag zou ik die willen winnen

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 19:55
  Permalink

  Ik ben voor de verjaardag van mijn buurmeisje naar een Alpacaboerderij geweest en we hebben echt het leukste weekend ooit gehad. Ik zou dit graag als herinnering voor ze winnen!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 19:53
  Permalink

  Heerlijk om straks met mijn zwangere buik onder in het lente-zonnetje te zitten!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 19:47
  Permalink

  Ohh, zo mooi. Ik zag deze laatst in een tijdschrift staan, en online opgezocht. Ze hebben zoveel soorten en kleuren. Lijkt mij heerlijk zacht, ideaal als het iets frisser is!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 19:28
  Permalink

  Deze is mooi! Hij zou goed staan op mn nieuwe bank dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 18:59
  Permalink

  Dat lijkt me superzacht, heerlijk om te relaxen! En ook nog zo mooi! Doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 18:51
  Permalink

  Wat een mooie plaid, prachtige kleuren. Ik loot mee want ik heb het altijd koud.. en met deze plaid om me heen heb ik t lekker warm. Wat zal het mooi staan over de bank.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 18:22
  Permalink

  Wauw wat een prachtplaid! En alleen het verhaal erachter voelt al als een warme deken. Lijkt me heerlijk om onder te kruipen

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 18:18
  Permalink

  Wat een prachtige plaid 😍van Ecuafina uit het Ecuadoriaans Andes gebergte gemaakt van Alpaca wol🦙 en helemaal fair trade. Heerlijk om op de bank 🛋onder te kruipen. Ik maak dus heel graag kans.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 18:17
  Permalink

  Lijkt me zo lekker om te gebruiken tegen mijn pijnlijke gewrichten. Lekker warm ’s avonds in mijn rug. En overdag kan ie gewoon blijven liggen, want het is echt een eye-catcher.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 18:00
  Permalink

  Oh wat een mooie plaid! Mooi motief en mooie kleuren. En het kan niet anders dan dat ie ook nog eens heerlijk warm is. Super. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
  • 19 maart 2021 om 19:14
   Permalink

   Schitterend!! Na een lange dag een heerlijk ontspannen warm moment creëren op de bank.

   Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 17:44
  Permalink

  Alpaca deken heel mooi
  In de buurt staan deze dieren .
  Leuke kop hebben ze.
  Op een tuinbeurs in België ( Beervelde) lagen mooie truien gemaakt van de
  Wol van de alpaca echt heel mooi.
  Ik heb spijt dat ik toen geen trui heb uitgezocht

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 17:21
  Permalink

  Een arm om me heen kan niet maar van deze prachtige deken word ik toch ook heel blij.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 17:05
  Permalink

  Ik het echt waarschijnlijk nog mooier dan op de foto.
  Zou perfect passen in ons interieur.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 16:56
  Permalink

  Wat een prachtige plaid, past heel mooi in het kamertje van ons pasgeboren dochter!! Misschien dat ze er ook wel heerlijk op kan liggen.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 16:44
  Permalink

  Heerlijk voor een persoon als ik die zelfs in de zomer nog een kouwkleum is! 😉
  De plaid is nog supermooi ook, past perfect bij ons interieur!
  Duimen maarrrrr…

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 16:35
  Permalink

  Wat een heerlijk knuffel, chill kleedje.
  Daar wordt een mens toch blij van!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 16:33
  Permalink

  Ooit konden we tijdens een vakantie knuffelen en wandelen met alpaca’s, maar manlief had daar helemaal geen trek in. Zooo jammer! Maar als ik deze plaid win, kan ik toch nog een beetje knuffelen 🙂

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 15:48
  Permalink

  Hoi, ik doe graag mee. Ik heb namelijk de witte plaid van mijn 17 jarige dochter gewassen en deze is daar op zijn zachts gezegd niet echt goed uitgekomen. Ik heb nog wat goed te maken dus want ze was erg boos. Fijn weekend groetjes Renee

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 15:44
  Permalink

  Wow! Deze ziet er super leuk uit! Ik zie mijzelf hier wel onder weg kruipen hoor, lekker in de avondzon op mijn terras, dromend van het echte Peru. Ik waag dus graag een kansje

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 14:34
  Permalink

  Natuurlijk doe ik mee. Wat een mooie kleuren en patronen. Ik ben er helemaal verliefd op!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 14:17
  Permalink

  Vorige winter zou ik eindelijk op reis gaan naar Zuid-Amerika. Beginnen in Colombia en dan naar Ecuador en Peru. Helaas gooide Covid roet in het eten en staat mijn rugzak al een tijd werkeloos naast de bank. Heel graag droom ik verder over Ecuador onder deze deken en kan ik volgend jaar eindelijk mijn tas pakken!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 14:00
  Permalink

  Oh wauw deze is echt prachtig. Ik ben onlangs verhuisd en mis nog wat warmte in mijn huisje. Deze plaid zal de boel flink opwarmen, het is echt ontzettend mooi. Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 13:57
  Permalink

  Deze koukleum die verzot op mooie spulletjes is en dus ook op dit schitterende plaid …loot graag mee

  Beantwoorden
  • 20 maart 2021 om 13:51
   Permalink

   Prachtige deken en nog goed voor de wereld ook! Zou ik heel graag winnen.

   Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 11:34
  Permalink

  Wat een mooi en verantwoord plaid. Die zou ik heel graag willen winnen dus ik waag graag een kansje.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 11:31
  Permalink

  Mooie en lekker warme deken voor op de bank, om heerlijk onder weg te kruipen met een goed boek, leuke film, of gezellig met je hubby.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 11:15
  Permalink

  Deze prijs voelt letterlijk & figuurlijk als een “warme deken”, en creëert een duurzaam “vakantiegevoel” tijdens onze “staycation”…

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 11:12
  Permalink

  Wat een mooie plaid! Ik hou hier van! Lekker warm en knus tijdens het Netflixen of het lezen van een spannend boek. Ik ga alvast beginnen met duimen! 🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 11:09
  Permalink

  Wat een bijzonder verhaal over Rebecca Baak, mooi om te lezen. Een rondreis in Ecuador zit er nu niet in, maar een heerlijk warme deken misschien wel 😉

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 11:06
  Permalink

  Schitterende deken.
  Daar maak ik mijn dochter blij mee ,zij maakt de thuisblijftijd voor mij draaglijk.

  Zij is er op alle gebied voor mij in deze barre coronatijd.
  Ik ben haar zeer dankbaar.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:39
  Permalink

  prachtig, echt mijn stijl en lijkt me heerlijk warm, ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:38
  Permalink

  Ik doe heel graag mee en denk dat deze heel goed zal staan op onze bank in de net verbouwde huiskamer!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:36
  Permalink

  Waanzinnig mooi en zo fijn van echt wol!! Doe heel graag mee aan deze actie. En nu maar duimen!!!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:35
  Permalink

  Oh wat gaaf! We gaan toevallig volgend weekend een weekendje naar de Alpacafarm.. De meiden zijn helemaal Alpacafan hier! 🙂

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:35
  Permalink

  Wat een mooie plaid, dit staat prachtig in mijn net opgeknapte woonkamer. Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:20
  Permalink

  Wat een mooie plaid, ik doe heel graag mee,
  Lekker voor op de bank , om er lekker onder weg te kruipen.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:14
  Permalink

  Owwww wat een warmte hier past echt een heel gezin onder lekker knus😀😀😀

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 10:02
  Permalink

  Wat een leuke winactie, een prachtig plaid.
  Ik doe graag mee met deze winactie.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 09:00
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn vrouw, ze heeft het altijd koud.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 08:51
  Permalink

  In deze moeilijke tijd heb ik extra nood aan zachtheid

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 08:42
  Permalink

  wat een schitterend exemplaar, verras me maar, een aanwinst in ons interieur #duimenmaar

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 08:19
  Permalink

  Wat ontzettend lief dat u dat u dit gaat verloten. Ik waag dolgraag een kansje. Wij zijn onze woonkamer aan het veranderen/vernieuwen en dit plaid zou prachtig staan. Een echte eye-catcher!!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 08:19
  Permalink

  Wat een prachtige plaid, ben al even op zoek naar een mooie, deze is echt precies mijn smaak!

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 07:49
  Permalink

  Wat een geweldig cadeau zou dit zijn voor mijn zwangere dochter voor op de babykamer

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 07:27
  Permalink

  Mooie kleuren, natuurlijk product en lekker warm, mooi weefpatroon daar doe ik zeker voor mee.

  Beantwoorden
  • 19 maart 2021 om 09:31
   Permalink

   Wauw wat een mooie plaid!! Die kleuren!!🥰 Wordt je zo vrolijk van!! Ik zou daar heel blij en vrolijk van worden dus🤞

   Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 00:42
  Permalink

  Heerlijk, echte wol. Kan niet tegen synthetische materialen. Voor m’n verhuizing twee niet meer frisse exemplaren weggedaan dus tijd voor wat nieuws en extra zachts.

  Beantwoorden
 • 19 maart 2021 om 00:28
  Permalink

  Prachtige plaid! Lekker in de tuin nu al en in het najaar!

  Beantwoorden
  • 19 maart 2021 om 09:04
   Permalink

   Ik doe graag mee voor mijn vrouw: die heeft een plaid-tik. Maar zo’n mooie high-end als deze heeft ze nog niet!

   Beantwoorden
   • 19 maart 2021 om 18:05
    Permalink

    In Peru hebben we er heel wat gezien op de uitgestrekte pampas en om dat prachtig reismoment – vooral nu – weer even dichterbij te brengen, zou ik ons huis graag willen opfleuren met deze geweldige plaid!!

    Beantwoorden
 • 18 maart 2021 om 20:32
  Permalink

  prachtig, gezellig met mijn kleinkindjes onder de plaid een leuke film kijken, poes erbij, chocolademelk en een lekkere koek!

  Beantwoorden
  • 19 maart 2021 om 09:05
   Permalink

   Wat een schitterende plaid! Ik doe graag mee om zo’n mooi exemplaar te winnen. Ben een ontzettende koukleum dus naast het verfraaien van mijn woonkamer heeft de plaid ook zeker als doel om lekker onder te liggen.

   Beantwoorden
 • 18 maart 2021 om 20:21
  Permalink

  Wat een prachtige deken! Ik zie mij er al helemaal in opgerold voor de televisie liggen 🙂

  Beantwoorden
 • 18 maart 2021 om 16:36
  Permalink

  Zo mooi. Maak heel graag kans op deze mooie deken.

  Beantwoorden
 • 18 maart 2021 om 11:13
  Permalink

  Een prachtige plaid, waar ik nu al een prachtige plaats voor weet!!!

  Beantwoorden
  • 19 maart 2021 om 12:38
   Permalink

   Heel graag zou de alpaca plaid willen winnen, omdat die zo mooi en sfeervol oogt.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *