Prentenboek top 10: van 1 tot 10

In de Prentenboek TopTien van 2020 staat het boek: Van 1 tot 10 van Mies van Hout, door uitgeverij Gottmer. Een boek dat meteen je aandacht trekt dankzij die superfel gekleurde roze kaft met daarop de groene krokodil.

Prentenboek top 10 2020

Van 1 tot 10

Een telboekje voor kleine kinderen, dat extra leuk is om naar te kijken. Bijzondere creaties. Kleurrijk en vol bonte dieren. Een vrolijk boek, waar kinderen graag mee oefenen om de getallen onder de knie te krijgen. Hoeveel oren tel je bij het konijn en hoeveel stippen heeft het lieveheersbeestje? Samen oefenen, is altijd leuk.

Een erg leuk boekje. Ook leuk om samen na te tekenen. De contrasten in de tekeningen spreken kleine kinderen erg aan. Ook heel jonge baby’s kun je hier goed uit voorlezen, de contrasten zien ze al. Het voorlezen van baby’s is een mooi begin om ze kennis te laten maken met boeken, verhalen en lezen, maar ook slapen ze er vaak lekker op als ze een verhaaltje hebben gelezen met je.

Prentenboek top 10 2020

Nationale voorleesdagen – prentenboek TopTien 2020

Het boek is verkozen tot 1 van de boeken in de prentenboek top 10 van de Nationale Voorleesdagen.

Auteur: Mies van Hout
Uitgeverij: Gottmer
Aantal pagina’s: 20 pagina
Aanbevolen leeftijd: 1 tot 4 jaar
EAN: 9789025770112

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderboek van 1 tot 10 - Mies van Hout
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *