Pyjama’s voor de winter van Little Label

Bij de winter horen winterpyjama’s. Lekker met je pyjama ’s morgens beneden ontbijten of ’s avonds bij de kachel voor de tv. De leukste en lekkerste kinderpyjama’s hebben we weer gevonden bij Little Label. Zaten ze vorig jaar nog met de pyjama’s van de foto hieronder bij de schoorsteen, was het nu de beurt aan een nieuwe outfit.

Pyjama littlelabel 20172018

NOS-collectie van Little Label

NOS staat voor Never Out of Stock. Elk seizoen heeft Little Label een seizoenscollectie. Eind januari, begin februari zal bijvoorbeeld de zomercollectie van 2019 geleverd worden. Dat is dus de zomercollectie, maar de NOS-collectie is een doorlopende collectie. Die loopt dus ‘los’ van de seizoenen en is altijd op voorraad.

Binnen de NOS-collecttie is er een ondergoed- en pyjamacollectie, maar ook een NOS newborn collectie. Uit de NOS-pyjamacollectie zochten wij twee mooie pyjama’s uit.

Jongens en meisjes pyjama

Bij kinderpyjama’s kan je vaak zien hoe hard je kinderen gegroeid zijn. Elke winter worden er hier lange broeken pyjama’s gedragen. Zodra de winter het jaar daarop start, pakken we in eerste instantie die pyjama’s van afgelopen jaar erbij. Hoogwater gegarandeerd. Elk jaar zien we dat de broeken zo’n 10 cm te kort komen. Zo hard groeien kinderen dus in een jaar. De pyjama’s van afgelopen jaar waren dus alweer te klein en de nieuwe pyjama’s komen al geroepen. Sinterklaas of Piet had de pyjama’s op 5 december verstopt op de slaapkamers van de kinderen. Onder het kussen vonden ze allebei hun nieuwe pyjama.

Kinderpyjama Little Label

pyjama – grey melee arrow

De grijze pyjama met blauw en oranje pijltjes voor mijn zoontje van 5 jaar, is heerlijk warm en staat hem erg goed.
Maat 110/116 (6Y): € 29,95

Jongens pyjama by Little Label sleepwear. Tweedelige set bestaande uit een shirt met lange mouwen en een slank vallende broek. Coole contrasterende ribbing aan de mouwen, hals en onderkant van de broekspijpjes. Ook verkrijgbaar in babymaten.
Perfecte pasvorm door toevoeging van 5% elastane aan 95% ORGANIC cotton.

Kinderpyjama Little Label

pyjama – light pink star

Voor mijn dochtertje van 3 jaar hebben we een roze pyjama met sterren uitgezocht.
Maat 104 (4Y): € 29,95

Kinderpyjama Little Label

Meisjes pyjama van Little Label sleepwear. Roze tweedelige set bestaande uit een shirt met lange mouwen en een slank vallende broek. Mooie all-over-sterren print. Coole contrasterende ribbing aan de mouwen, hals en onderkant van de broekspijpjes. Ook verkrijgbaar in babymaten. Perfecte pasvorm door toevoeging van 5% elastane aan 95% ORGANIC cotton.

Kinderpyjama Little Label

Het zijn weer supermooie, zachte pyjama’s waar je zeker een heel seizoen mee vooruit kant, mits je kinderen niet te hard groeien. Maar een hele maat binnen één seizoen, dat gebeurt als ze ouder dan 3 jaar zijn geloof ik niet meer.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
NOS collecties kinderpyjama's Little Labels

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *