Review Honeywell luchtontvochtiger TP Fit

Last van vocht in huis? Als je over wilt gaan op de aanschaf van een luchtontvochtiger dan ga je op zoek naar het apparaat dat het beste bij jouw wensen past. Wat is de reden dat je een ontvochtiger nodig hebt? Hierbij is het ook van belang hoe groot de ruimte is waar het apparaat komt te staan. Maar misschien heb je meer wensen. Een luchtontvochtiger zorgt er voor dat de luchtvochtigheid in een bepaalde ruimte wordt verminderd. Dit kan bijvoorbeeld zijn in een kamer waar je je was laat drogen, je kelder of badkamer, maar soms ook wel gewoon je woonkamer of slaapkamer, wat heel vervelend kan zijn als daar te veel vocht aanwezig is. Ik heb ook gelezen dat mensen, doordat ze hun verwarming, lager hebben gezet het afgelopen jaar, vanwege de hoge energieprijzen, hun huis soms niet altijd goed vochtvrij kunnen houden. Supervervelend, maar misschien ook nog eens slecht voor de gezondheid.

Waarvoor gebruik je een luchtontvochtiger

Honeywell luchtontvochtiger 2

Het kan zijn dat de luchtvochtigheid in jouw huis erg hoog is. Wat er dan weer voor kan zorgen dat er schimmel ontstaat op je muur, plafond of misschien wel onder je vloer. Het is vaak niet zichtbaar, wel kan je soms merken dat je ramen in huis regelmatig beslagen zijn, dat is een teken van vocht. Er ligt dan ook een risico op gezondheidsklachten. Wanneer je huis te vochtig is dan is het belangrijk dat je gaat kijken waar het probleem vandaan komt, soms heeft het te maken met de isolatie van je huis. Een luchtontvochtigingsapparaat kan hierbij ook helpen en er voor zorgen dat het klimaat in huis verbeterd wordt. Een ruimte waarin je hem ook wel regelmatig terugziet is een ruimte waar je je was droogt en je badkamer.

Een mobiele luchtontvochtiger, zoals de Honeywell Luchtontvochtiger TP Fit helpt dagelijks vocht te verwijderen uit kleine tot middelgrote kamers, zoals slaapkamers, kelders, badkamers en woonkamers. Het verwijdert effectief vocht uit de lucht om muren, gordijnen, kleding, meubels en apparaten te beschermen tegen schimmel en meeldauw.

Honeywell tp fit luchtontvochtiger

Een extra voordeel van de luchtontvochtiger is dat de TP Fit ook zorgt dat schimmelvorming en muffe geurtjes in vochtige ruimtes effectief worden bestreden.

Waarom kies je voor de Honeywell Luchtontvochtiger TP Fit

De Honeywell Luchtontvochtiger TP Fit die wij hebben getest heeft een inhoud van 12 liter en is daardoor ook redelijk compact qua formaat. Hij is makkelijk verplaatsbaar, zo kan je hem ook op zij zetten als je hem niet nodig hebt of eenvoudig naar een andere ruimte brengen.

Het apparaat ziet er ook erg mooi uit. Het doet mij overigens ook denken aan een mobiele airco. Het is vrij licht en goed te verplaatsen, je sluit hem eenvoudig aan met een sticker op het stroomnet. De TP Fit zorgt er ook voor dat schimmelvorming en muffe geurtjes in vochtige ruimtes effectief worden bestreden

  • Verwijdert tot 12 liter vocht uit de lucht per dag met een maximaal geluidsniveau van 42,5 db(A) (onder testconditities gemeten).
  • De luchtontvochtigers van Honeywell zijn duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik en zijn vervaardigd met 11-fasen veiligheids- en kwaliteitstestster bescherming van oververhitting, voor levensduur en gemoedsrust voor u en uw gezin.
  • Wordt geleverd met ‘Wasdroog Modus’ om kleding te drogen en de wasruimte droog te houden. Deze compacte, maar krachtige unit verwijdert vocht op een energiezuinige manier.
  • Uitgerust met een robuust handvat om de ontvochtiger makkelijk te verplaatsen.

Hier vind je meer technische specificaties over dit product!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *