Review Kruidvat Pro Dynamics sportvoeding

Naomi ben je al een aantal keer tegen gekomen op What’s on mama’s mind, ze is een sportieve moeder van een dochter (Ivy) van 1 jaar. Ze schrijft regelmatig een leuke gastblog. Nu lees je haar ervaringen met de Kruidvat Pro Dynamics sportvoeding.

Haal het beste uit jezelf met Kruidvat Pro Dynamics sportvoeding

Ik vind sporten heel lekker. Ik ga drie tot vier keer in de week naar de sportschool. Ik doe dit zo fanatiek om in vorm te blijven en omdat ik hierin mijn rust momentje kan vinden. Het streven naar een sixpack heb ik achter mij gelaten en ik krijg een klein beetje de rillingen bij de naam “killer body”. Ieder is mooi op zijn of haar manier en ik denk dat het belangrijkste is dat jezelf goed voelt.

Ik ben dol op eten en koken, met de nadruk op eten. Het meeste als mijn man kookt of als wij gezellig uiteten gaan. Wij proberen heel gevarieerd te eten van de Hollandse pot tot Thaise curry. Sportvoedingen heb ik nooit eerder gebruikt maar ik was wel heel erg benieuwd hoe Kruidvat Pro Dynamics sportvoedingen mij kan ondersteunen naast mijn goede/gezonde voedingspatroon en trainingschema’s.

Welke Pro Dynamics mag ik proberen?

Ik heb de Pro Dynamics proteïn pancakes en de Pro Dynamics protein breakfast proteïn & oats gekregen om te testen. Samen met eigenaresse Frederique van Curves Groningen centrum heb ik gekeken naar de ingrediënten en de kleine letters die er op de verpakking staan. De geur is heerlijk van beide producten dus daar m is niets op aan te merken! Alleen vonden Frederique en ik dat er in beide producten heel veel toegevoegde suikers zitten. Jammer!

Smullen maar. Ik wil de producten uitproberen want je mag natuurlijk niet alleen oordelen over de buitenkant.

Proteine breakfast

Pro Dynamics protein breakfast & oats (shake)

Het product heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing en handig bijgevoegd maatschepje. De gebruiksaanwijzing adviseert om magere melk toe te voegen aan de poeder. De geur is heerlijk zoet en eenmaal in de blender kan ik niet wachten om hem te proeven. Eenmaal bij de sportschool heb ik hem nog even met de hand geschud in mijn shake beker. Lekker, drinkt makkelijk weg en is totaal niet klonterig.
Kruidvat Pro Dynamics protein breakfast – 840 gram voor € 8,99

Proteine breakfast

Dynamics proteïn pancakes

Ook deze gebruiksaanwijzing is duidelijk, het enige wat ik naast het product nodig heb is water. Omdat Paul de MasterChef is in pannenkoeken maken laat ik het bereiden van de pannenkoeken aan hem over. De structuur is net zoals de huisgemaakte pannenkoeken van Paul even goed dus. Ik neem een pannenkoek naturel want zo kan ik toch het beste vergelijken.
Prima smaak. In de verpakking zitten maar liefst 4 zakjes en per zakje kun je 3 a 4 kleine pannenkoekjes maken.

Kruidvat Pro Dyanics protein pancakes – € 2,49

Al met al zijn de producten prima wat betreft de smaak! Maar ik blijf erbij dat ik het jammer vind van al die toegevoegde suikers.

Proteine breakfast pannenkoeken

Verkrijgbaarheid

De nieuwste producten van Kruidvat Pro Dynamics zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online
via www.kruidvat.nl.

Met dank aan:
Kruidvat
What’s on mama’s mind
Curves Groningen centrum

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *