Ses creative ik leer vormen herkennen

Ik leer vormen herkennen SES CreativeIs jouw zoon of dochter al bezig met kleuren en vormen? Met het knutselpakket Ik leer vormen herkennen van SES Creative gingen wij aan de slag.

Ik leer vormen herkennen

Mijn zoontje van ruim drie jaar is wel bekend met veel verschillende vormen. Een rondje tekenen lukt hem ook al. Een driehoekje is de bekende pizza vorm en een vierkant begrijpt hij ook. Wij kregen een leuk doosje met 300 stickers en 16 vellen om de vormen en kleuren te gaan oefenen.

Blauw is de favoriete kleur van mijn zoontje. Heel toepasselijk bij een jongen, maar het is bij hem ook echt het geval dat als je hem vraagt in welke kleur hij iets wilt, hij altijd ‘blauw’ antwoordt. De blauwe stickers werden dan ook als eerst opgeplakt. Als je hem uitlegt wat de bedoeling is dan begrijpt hij het al snel. Het recht plakken is uiteraard nog wel een beetje lastig. En wat is het ook leuk om de stickers ergens anders op te plakken: de stoel, de tafel, op je voorhoofd… Haha, lekker bezig dus. Gelukkig zijn de stickers makkelijk te verwijderen.

Hoe vinden we “ik leer vormen herkennen”?Ik leer vormen herkennen SES Creative

De vellen zijn allerlei verschillende prenten. Van een gele schoolbus tot een appelboom of regenboog. Er is genoeg te variëren en er is voor elk wat leuks. Het is ook leuk om dit samen te doen. Het is niet altijd makkelijk voor een kindje van drie jaar om de stickers makkelijk van het velletje te krijgen, maar daarom helpt mama ook mee.

Vooral als het wat minder mooi weer is, of wanneer mijn dochtertje haar middagslaapje doet, gaan wij gezellig knutselen. We hebben heel veel knutselspullen, mede doordat we vaak van SES creative wat mogen uitproberen. Van schilderen met water tot ik leer knippen. We zijn dus beoefende knutselaars. Maar met een oma die kleuterjuf was, is Ik leer vormen herkennen SES Creativeer sowieso wel wat knutselbloed in onze aderen te vinden.

Ik leer vormen herkennen kost ongeveer € 6.

Spel: Ik leer vormen herkennen
Merk: Ses creative
Leeftijd: 3 tot 6 jaar
Geschikt voor: jongens en meisjes

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *