Review: Wanddecoratie alu-dibond van Saal Digital

Een tijdje terug maakte ik een babyalbum voor mijn dochtertje, daarbij probeerde ik de software van Saal Digital uit. Onlangs mocht ik weer een product van Saal Digital testen, ditmaal wanddecoratie. Ik koos voor alu-dibond, oftewel een foto op aluminium. Ook weer koos ik voor een foto van mijn dochtertje.

Alu-Dibond voor op de kinderkamer

Wij hebben thuis al een aantal foto’s op aluminium hangen. Twee in het zwart-wit in het trappengat. Daarop staan we met het hele gezin. Eentje van mijn zoontje op een skateboard in zijn kamer en nu is mijn dochtertje aan de beurt met een eigen foto. Ook zij zit op een skateboard. Aan het begin van het voorjaar mochten zij namelijk een fotoshoot doen bij Shoesme. Een aantal van de foto’s hebben we toen zelf gekregen. Het resultaat schittert inmiddels in hun eigen kamertjes.

Foto op aluminium

We kozen alle keren voor een foto op aluminium, we vinden het effect erg mooi. We hebben een modern nieuwbouwhuis, waarbij dit materiaal goed tot zijn recht komt, vinden wij zelf. De foto’s in het trappengat zijn zwart-wit. Op de kinderkamers hebben ze wel kleur. Ik ben zelf nogal gek op kleur en vooral voor kinderen, dus vandaar die keuze. Al zijn de zwart-wit foto’s die we bij de trap hebben hangen ook onwijs gaaf.

Onderaan deze blog geef ik wat meer toelichting op het materiaal. Het formaat van de foto van mijn dochtertje is 40×60 cm. 40cm hoog en 60 cm breed. Het was ook een landscape formaat foto, dus dan is het ook het mooiste om die horizontaal af te drukken, vind ik.

De keuze is reuze

Er is bij Saal Digital overigens veel keuze voor wanddecoratie. Zo kon je ook kiezen voor Acrylglas, Alu-Dibond butlerfinish, hardschuimplaats, galleryprint en een foto op canvas.

Wanddecoratie keuze saal digital

Bestellen bij Saal Digital

Het bestellen van de foto ging heel makkelijk. Volgens mij was ik in vijf minuten klaar. Ik ben langer bezig geweest met bedenken welke foto ik zou afdrukken, dan het bestellen zelf. Ik had er voor gekozen om de software te downloaden op mijn computer. Dat had ik al eens gedaan voor het fotoalbum en hoefde ik nu enkel te updaten voor de meest recente versie. Kwestie van een paar seconden. In het programma selecteerde ik het type wanddecoratie: alu-dibond, dus. Vervolgens koos ik het formaat 40×60 cm en dan kun je ook nog kiezen voor een ophangsysteem.
De kosten voor mijn gekozen wanddecoratie inclusief verzendkosten kwamen neer op € 49,90.

Verzendkosten zijn € 4,95 en er wordt via DHL geleverd. Voor zover ik kon zien is het altijd zo dat je verzendkosten betaalt. Ik had een tijdje terug een winactie voor een fotoalbum van Saal Digital, daarin heb ik ook een kortingsbon van € 20 euro op een fotoalbum van Saal Digital staan, bij besteding vanaf € 39,95.

Korting voor alle lezers van What’s on mama’s mind. Jullie krijgen € 20,- (minimale bestelwaarde € 39,95) korting: in te leveren t/m 31.12.2017. De code is: MAMASMIND17 ga snel naar de website van Saal Digital.

Fotoshoot wanddecoratie Shoesme
Alu-Dibond al materiaal voor wanddecoratie

Dikte: 3 mm aluminiumplaat (mat)
Bijzonderheden: stabiel, maximale scherpte, weersbestendig
Formaten: 10 x 15 cm t/m 110 x 240 cm, u kunt uw afbeelding op elk gewenst formaat laten produceren
Ophanging: verschillende ophang mogelijkheden

Ik ben erg enthousiast over dit type materiaal, maar ook over het bestellen bij Saal Digital. Het is super eenvoudig en de kwaliteit is super.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *