SES Creative slijm lab

Ieeeeeuw! Slijm maken, bah!! Gelukkig kan je kleuter het zelf. Als een ware chemicus kan je zoontje of dochtertje in het laboratorium (de keuken, mijn advies) slijm gaan maken. De ingredienten zitten in de verpakking van SES Creative’s Slijm lab.

ses creative slijmlab

Slijm lab

Misschien moet je er zelf niet aan denken, maar kinderen vinden slijm maken nou eenmaal geweldig. Lekker glibberig of juist stevig slijm, geel, groen, blauw of vol met glitters. Je kiest het juiste potje en mixt de ingrediënten. And no worries, alle ingrediënten zijn veilig voor kinderen.

ses creative slijmlab

Slijm borax-vrij

Er staat ook bij Borax-vrij. Dat moet ik dan wel weer even googlen: Borax is een schoonmaakmiddel dat matig giftig is, maar regelmatig wordt gebruik bij het maken van slijm. Nou prima dat het hier niet in zit. Met oudere kinderen wellicht niet zo’n probleem, maar je weet nooit wat er hier nog in de mond verdwijnt. Ses creative’s slijmlab is dus Borax-vrij.

Lekker kliederen, een perfect winteraangelegenheid. En typisch iets voor de creatieve kleuter hier in huis. Ook leuk om cadeau te doen, grappig met de pipetjes, het maatbekertjes en de ingrediënten die als A, B, C en D zijn aangeduid.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
SES Creative Slijm lab
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *