Zomer van niks?

What's on mama's mind sandalen shoesmeEen zomer van niks, dat is wel een beetje het oordeel van de afgelopen weken. Regen, regen, regen en wat voor een regen… hoosbuien. Ook al hebben we een paar heerlijke voorjaarsdagen gehad, een echte zomer is het nog niet, vind ik. Hij is dan officieel ook nog niet zo lang bezig, maar dat zomerse weer hoort toch ook al in mei en juni aanwezig te zijn? Ik zit er met smart op te wachten. Ik las net dat er wel een zomers weekend in aantocht is. Eerst zien dan geloven, haha.

Maandag hebben wij wel weer heerlijk in de tuin gegeten. Met een tuin op het zuidwesten is dat vaak mogelijk, als het al een klein beetje oké weer is. Daar kan ik erg van genieten, vooral na een lange dag werken. Sinds wij een tuin hebben merk ik dat ik ook vaker even kort de deur open zet en naar buiten ga. De kids zijn zo ook veel buiten.

Zelfs onze kleine meid kruipt al rond over het gras. Daar moet ik wel altijd bij in de gaten houden wat zeWhat's mama's mind - Sandalen outdoor allemaal in haar mond stopt. Elk blaadje en bloempje is even interessant. Natuurlijk niet zo gezond en soms zelfs gevaarlijk, dus ik verlies haar niet uit het oog. Wat ze ook erg leuk vindt is om te voelen aan het zand in de zandbak. Dat je vervolgens niet je hand in je mond of in je ogen moet steken is dan nog wel een wijze les, die niet met een ervaring geleerd is. Oeps!

Zomersweer opkomst dus, ik kijk er naar uit. De sandalen mogen dan weer eens uit de kast. Lekker met blote tenen en een zwembroek in de tuin rond hupsen. Voor de kinderen vind ik het wel veel makkelijker om wat te verzinnen om te doen met mooi weer. Vooral met zo’n actief mannetje van 2,5 jaar. Die heeft maar weinig geduld om binnen te tekenen of te kleien. Lekker rondscheuren op zijn tractor of fietsje, dat wil hij.

Nou ik ga duimen voor mooi weer!

De sandalen op de eerste foto zijn van mijn zoontje, maatje 25, van Shoesme. Vorig jaar had hij de andere blauwe sandalen (outdoor) van foto 2.

 

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Zomer van niks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *