Shoesme komt met Limited edition kinderschoenen

Het Nederlandse kinderschoenen merk Shoesme komt met een paar prachtige Shoesme limited editions kinderschoenen, voor meisjes, dit najaar die ik jullie niet kon onthouden. De cowboy of westernlaarzen zijn dit najaar superpopulair, daarom is het ook extra leuk dat er nu een paar kinderexemplaren zijn die zeker bij een groot aantal meiden in de smaak gaan vallen.

Limited editions Shoesme: eenhoorn en vosje

Shoesme limited edition

Eenhoorn westernlaars

Welk meisje droomt niet van rijden op een eenhoorn.

Shoesme eenhoorn laars

De bruine cowboy laars is gemaakt van suede en heeft een unicorn op de schacht. De rand van de schoon is metallic leer en daarmee een echte must-have voor jouw kleine vriendin.

De schoen is verkrijgbaar in maat 24 t/m 35, maar let op de schoenen vliegen de winkel uit. Adviesverkoopprijs is € 119,95

Cowboy laarsje met Vos

Shoesme vosje

Een slapend vosje, schattig, maar toch een stoere laars. Deze laars met het model cowboylaars is van groen suede. De Shoesme limited edition laars is er in maatje 24 t/m maat 35. En het was geen limited edition als er niet maar een bepaald aantal van beschikbaar zijn.

Adviesverkoopprijs is € 119,95

Hoe vallen de Shoesme limited edition laarsjes?

shoesme meetsysteem

Ik twijfelde of mijn dochtertje maat 28 of 29 moest. Ik heb een heel handig meetsysteem die ik er elke keer bij pak als ik online schoenen shop. Ik dacht eigenlijk dat ze al naar maat 29 zou moeten, maar uiteindelijk merkte ik dat ze haar sandalen best wel ruim had zitten afgelopen zomer. Ik besloot de limited edition laarsjes met de eenhoorns toch in maat 28 uit te zoeken. En dat was een goede keuze. Ik haal altijd eerst de zooltjes uit de schoenen en zet mijn kind dan eventjes daar op. Zo kun je goed zien of er nog groei ruimte in de schoen is. In dit geval was er zeker genoeg ruimte over. Dus maat 28 past haar goed. Wel zijn de laarsjes strak op de enkel in het begin. Het leer zal nog wat soepeler moeten worden. Het was echt even heel hard duwen en trekken voor haar voordat ze het laarsje aan had. We gaan hem eerst eventjes inlopen, voordat ze er echt lange afstanden op gaat lopen. Dus elke dag eventjes aan en een stukje lopen en dan weer uit. Zelf heb ik dat ook wel vaker met schoenen, dus voor je kinderen is dat ook wel een goed idee. Je wilt niet dat ze wondjes krijgen, doordat een schoen schuurt of drukt op een bepaalde plek.

Bekijk de Shoesme pagina voor meer informatie over Shoesme schoenen en acties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Shoesme komt met Limited edition kinderschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *