Halloween kostuum voor kleine kinderen

Halloween is de afgelopen jaren uitgegroeid tot ook een nationaal feest in Nederland, kun je wel zeggen. Voorheen was het vooral bekend als het feest dat in Amerika gevierd werd. Het had wel overeenkomsten met Sint Maarten, als het gaat om lang de deuren gaan voor snoep. Maar de spannende verkleedpartijtjes waren eerder niet aan ons besteed. Dit jaar is alles anders, 2020, is het jaar dat niet snel genoeg voorbij kan gaan. Geen verjaardagsfeestjes, geen zomervakantie, geen Sinterklaasoptocht en ik houd mijn hart vast voor de wintersport! Dus ook niet massaal langs de deuren voor snoep met Halloween.

Gelukkig zijn er leuke alternatieven gekomen om toch een beetje in de horror stemming te komen. In Nijmegen heb je een echte Halloween drive in om eten te halen in Halloween sfeer, gericht op jonge kinderen.

Shoesme bikerboot halloween

Halloween Fries night

Restaurant Zijdewinde heeft Halloween Fries night van 16:00 tot 20:00 uur. Je bestelt daar gerechten als:
skeleton bones (spareribs), bloody cheeseburger, Terri -fried chicken (haha, supergrappig), en de Franken stijn beef.

Supercreatief en coronaproof.

halloween kostuum kinderen vleermuis

Halloween kostuum voor kleine kinderen

Bij Carnavalskleding.nl hebben ze een gigantisch groot aanbod van verkleedkleding. Ook voor Halloween kan je daar echt je lol op. Ze hebben ook heel leuke halloween kostuum voor kleine kinderen. Ik vind voor de allerkleinsten Halloween best wel spannend, dus dan hoeft het van mij nog niet al te horror en bloederig. Halloween kan ook wel een beetje schattig zijn hoor, haha.

Wij zochten een vleermuispakje voor onze dochter uit en een skeletpak voor onze zoon. Wij hebben besloten dat we niet langs de deuren gaan voor snoep, maar wel met lampionnen buiten gaan wandelen.

halloween kostuum kinderen skeleten

Pompoen snijden

Waarschijnlijk gaan we ook nog wel pompoenen snijden zaterdag. Dat is altijd een succes. Je kan daar speciale pompoenmesjes en -schepjes voor kopen. Maar met een scherp kartelmesje en een lepel gaat het ook heel goed. Een tip: teken eerst op de pompoen wat je wilt gaan uitsnijden, dat maak het een stuk makkelijker.

Shoesme biker boots

De pompoenen koop je in de supermarkt, maar als je in de buurt van een dorp woont, dan is de kans groot dat je ze daar wel ergens bij een boerderij kan kopen. Vlakbij Nijmegen, waar wij wonen, heb je een dorp waar je altijd pompoenen kunt halen bij mensen. Die leggen ze op hun oprit klaar en dan mag je het geld in de brievenbus doen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *