Shoesme kinderschoenen

Ik ben helemaal weg van de kinderschoenen van Shoesme. Goede schoenen en mooie schoenen, daarom besteed ik in de 6 jaar dat de blog bestaat eigenlijk altijd aandacht aan de nieuwe collecties van dit Nederlandse kinderschoenenmerk van Shoesme reviews tot uitgebreide informatie over kinderschoenen. De kinderen vinden ze prachtig en ik vind ze goed voor hun voeten; echt leer, goede zolen en duurzame productie.

Een half jaar geleden hebben we de voorjaarscollecties 2020 bekeken en zijn mijn kinderen gestyled met zomerse sneakers. Mijn zoontje koos voor een haaien patroon en mijn dochtertje voor een mooi botanisch thema. Als ze de schoenen zelf mogen uitzoeken, dragen ze de schoenen met nog veel meer plezier. Maar, wat nou als ze de schoenen zelf mogen designen? Shoesme had een sneaker design wedstrijd. Op deze partnerpagina van Shoesme schrijf ik continu updates of sale, kortingen, winacties en andere leuke acties met Shoesme kinderschoenen.

Inmiddels hebben we alweer twee items over de najaarscollectie van 2020 geschreven:

Shoesme kinderschoenen

Ontwerp je eigen Shoesme sneaker

Dit was een heel leuke actie, waarbij je je eigen Shoesme Sneaker kon ontwerpen, helaas is de actie afgelopen. Maar, houd je niet in. Ben je creatief, blij lekker tekenen en ontwerpen!

Maak van thuisblijven een waar feestje! Want hoe cool is het om je eigen Shoesme sneaker ontwerp (maat 22 t/m 35) tot leven te zien komen en zelf te mogen showen? Je leest op de site meer over deze super toffe actie en hoe je mee kan doen. Gebruik je eigen creativiteit en kijk voor inspiratie in de Shoesme webshop. Voor deze actie gelden voorwaarden, die staan ook op de site. 

Schoenmaat kinderen bepalen

shoesme meetsysteem

Hoe weet je welke schoenmaat je kinderen hebben? Het is vaak lastig te bepalen, kindervoeten groeien snel. Soms slaan ze zelf ineens een maat over. Je hoort vaak dat kinderen op te kleine schoenen lopen, dat komt doordat ze het zelf niet aangeven als de schoenen te klein zijn. Ik haal vaak even de zolen uit hun schoenen en leg die op de grond. Vervolgens laat ik ze op de zool staan, zo kan ik zien of er nog ruimte is.

Shoesme sneaker

Bij Shoesme gaven ze aan dat veel mensen meerdere maten bestellen. Zo kunnen ze thuis meten wat past. Daar zit wel een keerzijde aan. Zo is het vanuit duurzaamheidsoverwegingen niet gunstig, want zo moeten er ook weer pakketjes terug gestuurd worden. Daarnaast is het ook hygiënischer als schoenen niet met meerdere mensen in contact zijn geweest. Vooral nu is dat erg essentieel. Daarom kun je een schoenmaat meetsysteem bestellen bij Shoesme. Die heb je maar één keer nodig en gaat vervolgens eindeloos mee. Op deze manier meet je thuis de voeten van jouw kinderen en bestel je de schoenen in de juiste maat. Hygiënisch en duurzaam. Twee vliegen in één klap.

Shoesme Sandalen

Shoesme heeft de leukste sandalen voor jongens en meisjes. Wij zochten al een paar uit, lees hier over de jongens en meisjes sandalen die je echt moet hebben deze zomer.

shoesme kindersandalen
spring summer 2020

Persberichten Shoesme

Reviews

kinderschoenen ShoesmeShoesme sneakers
Review: 5 sterren
Oktober 2020
Shoesme Limited editions eenhoornShoesme Limited editions
Review: 5 sterren
September 2020
Sandalen shoesmeShoesme sandalen 2020
Review: 5 sterren
April 2020
shoesme haaien sneakerShoesme zomer sneakers 2020
Review: 5 sterren
maart 2020
Shoesme kinderschoenen meisjesShoesme zomercollectie 2019
Review: 5 sterren
2 april 2019
Kindersandalen Shoesme meisjesSandalen van Shoesme
Review: 5 sterren
22 mei 2019
Shoesme panterprintShoesme luipaard- en panterprint schoenen 2019
21 maart 2019
shoesme meisjes sneaker voorjaarscollectie 2019Shoesme mooie zomerschoenen voorjaarscollectie 2019
Review: 5 sterren
2 april 2019
Shoesme regenlaars dinosaurus en rugzakShoesme regenlaarsjes dino of panter 2019
Review: 5 sterren
23 februari 2019
shoesme bontgevoerde jongenslaarsShoesme stoere (nep)bontgevoerde winterboots
Review: 5 sterren
4 december 2018
biker boots kids shoesmeShoesme bikerboot
Review: 5 sterren
31 oktober 2018
shoesme back to schoolShoesme jongens sneaker en rugzak
Back to school outfit 2018
Review 5 sterren
22 augustus 2018
Shoesme sandalen 2018Shoesme sandalen 2018.
Meisjes en jongenssandalen.
Review 5 sterren
26 april 2018
Shoesme voorjaarscollectie 2018Shoesme voorjaarscollectie 2018
Jongens- en meisjessneaker
Review: 5 sterren
12 maart 2018
shoesme laarsjes wintersaleShoesme wintersale 2018.
De suède blauwe laars met ster.
Review: 5 sterren
22 januari 2018
shoesme regenlaarsjesShoesme regenlaarsjes met fleecesok.
Review: 5 sterren
20 november 2017
Shoesme meisjes en jongens schoen flexzoolShoesme najaarscollectie 2017
Review: 5 sterren
29 augustus 2017

Over Shoesme kinderschoenen

What’s on mama’s mind is sinds 2014 partner van Shoesme. Naast dat ik op de blog van Shoesme geregeld schrijf over hun kinder- en babyschoenen, schrijf ik ook voor de blog van Shoesme.

Het Shoesme verhaal

Michiel Slaats, oprichter van Shoesme, merkte destijds dat kinderschoenen alleen werden ontwikkeld op wijdtematen en met stugge zolen. Er werd nog niet gekeken naar de ontwikkeling van voeten in verschillende fases. Zo werd Shoesme in 1999 geboren, als eerste merk dat het ontwerp van baby-en kinderschoenen afstemt op de ‘fase’ en ontwikkeling van een kindervoet.

Korting Shoesme

Met regelmaat heeft Shoesme leuke kortingsacties, waarbij je met korting schoenen shopt. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke kortingen op specifieke modellen of acties met gratis verzending. Op moment is er geen sale, zodra de Sale begint zal ik het hier updaten!

Social media acties

Ook via de diverse social media kanalen zie je acties voorbij komen. Samen met bloggers en influencers organiseren ze regelmatig leuke acties via Instagram en Facebook.

Shoesme kan je ook volgen op Instagram en Facebook.

Shoesme Sale

Bestel je schoentjes met korting in de Sale. Zodra de uitverkoop begint vind je vaak nog een heleboel mooie modellen tegen een aantrekkelijke prijs in de webshop.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Shoesme kinderschoenen