Sieradenmerk Xoo – graveren van sieraden

Een leuke zomerse outfit mag uiteraard aangevuld worden met mooie sieraden. Ik draag zelf erg graag kralenarmbandjes, in heel veel verschillende heldere en felle kleuren. Deze zomer zijn felle kleuren ook weer helemaal in. Ik vind het prachtig gecombineerd met een mooi horloge en zilveren sieraden, zoals ringen en oorbellen. Deze maand mocht ik kennismaken met Xoo een sieradenmerk dat sinds 2019 sieraden verkoopt, maar ook graveert. Zo kun je persoonlijke sieraden bestellen, voor jezelf of als cadeau. Er zijn genoeg mooie momenten ge bedenken waarop je iemand een gegraveerd sieraad cadeau wilt doen. Hieronder vind je drie tips voor geschikte momenten om een gepersonaliseerd sieraad cadeau te geven. Mogelijk heb je zelf nog veel meer ideeën voor een goede timing! Het graveren van sieraden is een grote trend.

xoo ring

Sieraden laten graveren

Je kunt sieraden laten graveren door een naam of intialen in een zilver- of goudkleurig sieraad te laten zetten. Dit kan je doen in bestaande sieraden, maar je kunt ook speciale sieraden bestellen die je dan direct laat graveren. Ben je op zoek naar mooie gepersonaliseerde sieraden? Dan kan je bij Xoo veel inspiratie opdoen en de mooiste sieraden laten personaliseren. Je kunt denken aan armbanden, kettingen en ringen.

Drie reden voor een gepersonaliseerd sieraard

Er zijn diverse momenten en redenen om een gepersonaliseerde ketting, armband of ring te bestellen. Een sieraad laten graveren met een naam, letter of wens, maakt een cadeau heel persoonlijk, daarmee heb je meteen een prachtig cadeau voor een feestje. Dit hoeft natuurlijk niet alleen in je ring als je gaat trouwen, er zijn veel meer mooie momenten waarbij je een sieraard wil laten personaliseren. Een perfect cadeau voor Moederdag, Vaderdag, Valentijn, Kerst en verjaardag of een andere mooie gelegenheid. Of bijvoorbeeld om een bijzondere vriendschap te vereeuwigen.

Best friends

Best Friends? Een band tussen beste vriendinnen wil je graag uitdragen door elkaars initialen in een armbandje of ketting te laten graveren. Zo laat je weten dat je altijd aan elkaar denkt. Alleen voor echte besties, natuurlijk. Een speciale vriendschap wil je vereeuwigen met een initialen ring of een naam ketting. Heel populair is een hartjes ketting waarbij je elkaars naam draagt.

Kraamcadeau

graveerbare sieraden
Foto: Xoo.nl

Een geboorte is een heel bijzondere gebeurtenis. De naam en geboortedatum van een baby laten graveren in een sieraad is dan ook een prachtig persoonlijk en dierbaar cadeau. Als ouder van een pasgeboren kind ben je trots op de naam die je eindelijk aan de wereld kunt verkondigen, niets zo mooi als gepersonaliseerde items met deze prachtnaam van jouw kind erop. Ook heel bijzonder om te bewaren voor jouw kind(eren) voor later in een speciale herinneringskoffer, waar je dierbare herinneringen in stopt, zoals de eerste kleertjes, een echo, het eerste tandje et cetera.

Moeder en kind

De band tussen moeder een kind, daar komt niemand tussen. Twinnen met je dochter? Superleuk! Dezelfde trui of outfit, dat is heel populair, maar draag ook allebei eenzelfde ketting, waarin je bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van jouw kind laat graveren. Erg mooi ook als Moederdagcadeau om te krijgen.

Over Xoo

xoo sieraden

Xoo is een sieradenmerk dat is opgericht in 2019 door. Ze begonnen in 2019 met sieraden van 925 zilver en roestvrijstaal. Onlangs hebben zij graveerbare sieraden toegevoegd aan hun collectie en is het mogelijk om bij Xoo sieraden te laten personaliseren. Een prachtige collectie sieraden die ze voor de klant kunnen personaliseren met een gravure naar wens. Bij Xoo vinden ze het belangrijk dat sieraden voor iedereen zijn en bieden daarom een zeer divers aanbod aan tegen een betaalbare prijs. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat sieraden duurzaam zijn, zodat je er een lange tijd plezier van hebt. De collecties worden continu geüpdatet, waardoor je altijd de tofste sieraden binnen handbereik hebt.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *