Sinterklaasverlanglijstje Amazon

Wat zijn de absolute toppers en must haves voor 2020 als het gaat om speelgoed en spelletjes? Amazon heeft deze voor Sinterklaas 2020 voor ons op een rijtje gezet, net als vorig jaar toen we ook de Amazon cadeauinspiratie blog deelden. De verlanglijst is gevuld met het leukste speelgoed voor jong en oud; dankzij een uitgebreide wishlist met Sinterklaas Toys. Onze favoriet van dit jaar, LEGO Super Mario vinden we er ook op terug! Maar er is eigenlijk weer veel te veel dat superleuk is.

supermario lego kasteel

Sinterklaasverlanglijstje Amazon

Zelf heb ik met de kinderen ook al verlanglijstjes gemaakt, zowel op papier. Lekker knippen en plakken met speelgoedboeken, maar ook in een app. Ook op Amazon.nl kan je makkelijk verlanglijstjes maken. Dat is met name handig om voor de feestdagen het cadeauhoofd erbij te houden en overzicht te bewaren. Op zoek naar inspiratie? De speelgoedexperts bij Amazon werpen alvast een blik op enkele toppers en trends…

Voor mij is het ook een uitkomst, ik bedenk altijd gedurende het jaar wat ik wil hebben, maar op het moment dat ik jarig ben, dan kan ik nooit iets bedenken. Dus tegenwoordig houd ik het bij in een verlanglijstje app. Ook veel leuker dan meteen kopen wat je wilt, gewoon netjes wachten tot het tijd is voor cadeautjes! Het Sinterklaasverlanglijstje Amazon biedt in elk geval veel gelegenheid tot het opdoen van inspiratie voor de feestdagen!

Bibi Breijman onthult op Amazon.nl haar favoriete Sinterklaascadeautjes voor 2020

“Sinterklaas heeft voor mij zoveel mooie herinneringen dat het mijn hele leven één van de leukste periodes van het jaar zal blijven”, aldus Bibi. “Ik kan me nog zo goed herinneren hoe gespannen ik was als ik s’ochtends uit bed stapte. Buiten was het nog donker en mijn ouders sliepen nog. Zachtjes sloop ik dan mijn kamertje uit richting de kachel…hopend op dat ene cadeau boven aan mijn verlanglijstje!!'”

Bekijk de complete top 10 van Bibi op Amazon.nl

Lieke van Lexmond onthult op Amazon.nl haar favoriete Sinterklaascadeautjes voor 2020

“Denkend aan Sinterklaas denk ik terug aan de enorme spanning, uit volle borst zingen voor de open haard, bakjes water, wortels klaarzetten en bijna niet kunnen wachten tot de ochtend” aldus Lieke. “Wat een magie, op zijn verjaardag met de hele familie bij elkaar, surprises en gedichten en veel lekkers. Sinterklaas brengt de geur van pepernoten en veel herinneringen. Ik wens dat onze kinderen met net zoveel plezier zullen terugdenken aan deze heerlijke periode”.

Bekijk de complete top 10 van Lieke op Amazon.nl

Speelgoed en videogames

Supermario lego

Cultfiguren doen het dit najaar erg goed, aldus Amazon. Zowel deze gebaseerd op TV- en filmfiguren als de helden uit populaire videogames. Denk Back to the Future en Super Mario. En reken Barbie daar ook maar bij. Om maar te zwijgen over Star Wars, dat nog altijd een van de meest gebruikte zoektermen is op Amazon. Getipt als bestseller voor dit jaar is Star Wars The Mandalorian Bounty Hunter Transport Starship.

Een absolute evergreen blijft natuurlijk alles van LEGO, maar ook de klassieke bordspellen doen het uitstekend dit jaar. En in een poging om het recentelijke gemis aan schoolse activiteiten te compenseren, lijkt ook het educatieve speelgoed het beter te zullen doen dan vorig jaar.

L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop

Ga voor creatief

Wij hebben twee knutselkampioenen en bouwfanaten in huis. Dus van knippen en plakken tot bouwen met LEGO, er is altijd wat te doen bij ons in huis, haha. Onze dochter daarentegen die is ook gek op make-up en beauty items. Vijf jaar en nu al een echte mode prinses.

go glam amazon

Je eigen speelplek

Net zoals ouders een home office nodig hebben voor een betere concentratie en prestaties, verwachten we dat onze woningen steeds meer nieuwe zones zullen krijgen zoals ‘speel-‘ of ‘studieruimtes’ waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan. Creativiteit en plezier gaan deel uitmaken van onderwijs, met whiteboards en wandkleden als populaire en gepersonaliseerde interieurdecoratie, daarnaast wordt het maken van collages, plakboeken en upcycling populair.

Ik ben heel benieuwd naar jullie favorieten en verlanglijstjes!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *