Smart Games: Cats & Boxes en Tower Stacks

Slim speelgoed of speelgoed voor slimme kinderen. Kinderen worden graag uitgedaagd, op een leuke en speelse manier. Het speelgoed voor Smart Games is daar uitermate geschikt voor. We hebben thuis inmiddels al een enorme collectie. Onze nieuwste twee spellen zijn voor kinderen vanaf 7/8 jaar, dus ongeveer groep 4 / groep 5: Cats & Boxes en Tower Stacks.

Cats & Boxes

smart games cats en boxes

Cats & Boxes is een puzzeluitdaging, waarbij je alle puzzelstukken een voor een zo moet verplaatsen dat alle katten in een kartonnen doos komen te zitten. Kan jij de oplossing vinden? Net als bij de andere smartgames spellen, ga je steeds een niveautje moeilijker qua opdrachten. Begin bij het begin, begrijp hoe het werkt en ga de uitdaging aan tot dat je op level Wizard bent aangekomen! Kan jij goed puzzelen?

Dit spel pak je er makkelijk even bij of neem je eenvoudig mee op reis, dankzij het kleine en handzame formaat. Het spel is erg aantrekkelijk door de katjes en het kleurgebruik.

Tower Stacks

Tower Stacks Smart Games

Bij Tower Stack ga je een kasteel bouwen, vanaf de grond tot aan het torentje. Er zitten 80 verschillende uitdagingen in, die je mag uitvoeren met 9 kasteelonderdelen. Je kunt overigens ook gewoon een keertje buiten het boekje denken en zelf een kasteel bouwen. Het leuke van dit spel is dat je de hoogte in gaat. De uitdaging werkt wel een beetje vergelijkbaar als met Cats & Boxes, waar je de stukjes naast elkaar moet zien te puzzelen tot de juiste vorm, bij het kasteel ga je ook nog eens de hoogte in. Leuk spel voor kinderen vanaf 8 jaar. Een mooie uitdaging, overigens vind ik het zelf ook een behoorlijke uitdaging. Dus voor jong en oud!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *