Kinderboek: Collectors item Nijntje Kerstmis

Het boek kerstmis van Dick Bruna is al 60 jaar onverminderd populair. Om dit bijzondere jubileum te vieren is er een speciale editie van deze klassieker gepubliceerd. Het boek is verschenen in een speciaal formaat en heeft een prachtige omslag.

Collector’s item – nijntje Kerstmis

Nijntje boek kerstmis

De groene kraftpapieren omslag, linnen rug en goudfolie bedrukking geven kerstmis een stijlvolle en luxe uitstraling. Het gebonden boek is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en heeft dezelfde prijs als de originele editie, die ook beschikbaar zal blijven. Er verschenen al meerdere prachtige kerstboeken van nijntje. Zoals het boek met de kerstboomhangers.

nijntje kerstboom ballen
nijntje kerstboek met kerstboomhangers

In dit mooie prentenboek vertelt Dick Bruna op eenvoudige wijze het kerstverhaal. Zijn herkenbare, tot de essentie teruggebrachte illustraties zorgen ervoor dat dit boek bijzonder geschikt is voor jonge kinderen.

productgegevens
kerstmis – collector’s item
ISBN 978-90-5647-954-1
12,95 euro

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *