Spel: Karen 14+ jaar

Weet jij wat een Karen is? Of vooral wie een Karen wordt genoemd? Je hebt het vast wel in een hoop memes voorbij zien komen, of in opmerkingen op social media. Een Karen is iemand die zich overal mee bemoeid en zich daar heel verwend en vervelend bij gedraagt. De persoon die slechts 1 ster reviews geeft als ze ergens is geweest, omdat ze gewoon overal over klaagt. Dan heb ik het heel netjes verwoord. Wat je in het spel Karen gaat doen, is je voordoen als een Karen. Je wordt een Karen, je gedraagt je als een Karen en gaat je vrienden doen geloven dat het ECHT WAAR is wat je al klacht verzonnen hebt. Have fun. Leuk voor ouders met oudere kinderen, maar ook heel tof met je vrieden! 14+ jaar.

Het is trouwens een nieuw spel!

Het spel Karen

Dit spel van Megableu is nog grappiger dan je denkt. Karen houdt van klagen en dat is grappig. Althans, niet als jij het bedrijf bent bij wie ze klaagt natuurlijk. Ze kan klagen dat er te veel zand op het strand ligt.

karen het spel met 1 ster

Hoe werkt het spel?

Alleen in dit spel wil je een Karen zijn.

Een heel handige tip meteen: De “How to Play” video is beschikbaar via een QR code voor Karen, maar vind je bijvoorbeeld ook op bol.com: Karen (affiliate linkje). Door de video te bekijken heb je heel snel een idee hoe het werkt. Het is echt een heel interactief spel waarbij je veel aan het schrijven bent, maar ook ongelooflijk veel aan het raden.

Je start allemaal met een sterren scoreboardjes, een karen scorecard briefje, een notitieblokje en een potlood. Je begint met 5 sterren op je bordje en je doel is om maar 1 ster over te houden, want dan ben je een echte Karen! Wees als Karen, denk als Karen en schrijf je reviews als een echte Karen!

Er zijn drie soorten kaarten:

  • Kaarten waar je de zinnen af moet maken
  • Waar over gaat het
  • Schrijf de review

In Karen, presenteer je je eigen fake 1-ster reviews als ècht tussen alle gekke klachten die we online vonden en probeer je je vrienden te overtuigen dat JIJ een ECHTE KAREN bent…
Wanneer je aan de beurt bent om de zin af te maken lees je de zin op, maak je hem in het geheim af en moet de rest hem ook afmaken en raden wat jij hebt opgeschreven. Vervolgens verzamelt degene die aan de beurt is alle briefjes en leest ze een voor 1 voor. Vervolgens moeten de spelers raden welke review echt is (dus welke degene schreef die aan de beurt was) en welke fake.

Scoor punten door anderen ervan te overtuigen dat jouw klacht ECHT is. Wanneer je 5 punten hebt gescoord, verlies je een ster op je sterrenbordje. De speler die als eerste slechts 1 ster overhoudt, is de winnaar!

Welke speler kan zijn of haar medespelers het best om de tuin leiden?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *