Creatieve manieren om foto’s van je kinderen te laten afdrukken

Als moeder koester je waarschijnlijk talloze foto’s van je kinderen op je smartphone of camera. Maar waarom zou je deze herinneringen niet vereeuwigen door ze af te drukken? Persoonlijke foto’s zijn hele leuke decoratie voor in huis! In dit artikel staan 5 toffe manieren om de foto’s van je kinderen op een creatieve manier te laten afdrukken. Welk idee spreekt jou het meeste aan?

foto op canvas

Canvasdruk aan de muur

Een canvas foto is heel populair, en dat is natuurlijk niet voor niets! Door jouw favoriete foto op canvas te laten drukken, geniet je van een haarscherp resultaat met levendige kleuren. Het doek wordt strak gespannen rond een dik frame, waardoor het een stoere look heeft. De canvasdruk is licht van gewicht en heel gemakkelijk aan de muur te hangen. Er is zelfs waterbestendig canvas verkrijgbaar die je in vochtige ruimtes of zelfs buiten op kunt hangen.

Foto op hout voor natuurlijke look

Hou je van een natuurlijke en landelijke look in je interieur? Laat dan één of meerdere foto’s op hout afdrukken. Het materiaal heeft een warme uitstraling en zorgt voor een rustieke touch. Het is erg leuk voor boven de bank of in de slaapkamer. Past een strak en glanzend materiaal toch beter bij jouw woning? Kijk dan eens naar foto afdrukken op plexiglas.

Collage van hexagon fototegels

Fototegels zijn ideaal als je graag een collage wilt creëren van meerdere kleine foto’s aan de muur. Kies bijvoorbeeld voor een zeshoekige vorm voor een speels effect. Je kunt deze hexagon foto op de muur hangen met een slim magnetisch ophangsysteem. Hierdoor kun je verschillende fototegels blijven verschuiven en vernieuwen. Door het jaar heen kun je gemakkelijk nieuwe foto’s toevoegen of een nieuwe opstelling uitproberen. Hoe leuk is dat?

Kunststof poster voor buitengebruik

Wil je jouw achtertuin een persoonlijke touch geven? Laat dan een leuke foto van de kids afdrukken op een waterafstotende poster. Deze poster kun je aan de schutting hangen of onder de overkapping. Het is ook tof om een poster in de kinderkamer te hangen met gebruik van hippe clipjes.

Fotoboek voor eeuwige herinneringen

Tot slot is een fotoboek een tijdloze manier om de groei van je kinderen en alle bijzondere herinneringen vast te leggen. Je kunt bijvoorbeeld jaarlijks een boek samenstellen of er eentje maken van de zomervakanties. Leg het ter decoratie in de woonkamer als een zogenaamd koffietafelboek of maak een verzameling in de boekenkast van al jouw waardevolle fotoboeken.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *