Ted & de Magische Smaragd

Sinds 24 augustus draait de nieuwe film van Universal Pictures: Ted & de Magische Smaragd. Omdat het ons een superleuke film lijkt, hebben we een gave winactie. We mogen namelijk filmkaartjes weggeven doe je mee? Hieronder lees je meer over de film en hoe je mee kan doen!

Ted & de Magische Smaragd

Ted en de magische smaragd

Ted is een simpele, vriendelijke en fantasierijke bouwvakker die bij toeval archeoloog is geworden. Samen met archeologe Sara Lavroff en andere vrienden beleeft hij opnieuw een spannend avontuur. Een animatiefilm voor de hele familie, geregisseerd door Enrique Gato.

Bekijk nu de eerste trailer van de nieuwe familie-avonturen film Ted & De Magische Smaragd:

Winactie Ted en de magische smaragd.

Win deze week kaartjes voor de avonturen film: Ted en de magische smaragd.
Winactie: maak kans op 2 vrijkaartjes voor de film, ik geef 3 setjes van 2 kaarten weg!
Wanneer: 2 t/m 9 september 2022
Hoe: Laat in een reactie weten waarom je mee doet. Lees de disclaimer voor voorwaarden winacties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

24 gedachten over “Ted & de Magische Smaragd

 • 9 september 2022 om 14:15
  Permalink

  Mijn buurmeisjes die mij zo goed geholpen hebben bij de viswedstrijd van het buurtfeest verdienen zeker een leuke verrassing. Zonder hun hulp had ik nooit kunnen winnen. Daarom graag twee bioscoopkaartjes voor een leuk bioscoop bezoekje.

  Beantwoorden
 • 9 september 2022 om 05:12
  Permalink

  Hè gezellig met de kleinkinderen weer eens naar de film.
  Stiekum vind ik kijken naar kinderfilms eigenlijk heerlijk dus voor mij is dat echt geen straf maar lekker ontspannend!

  Beantwoorden
 • 8 september 2022 om 18:05
  Permalink

  Ik ben in geen jaren meer naar de film geweest, nu wil ik mijn kleindochter van 13 uitnodigen om met mij gezellig naar de film te gaan

  Beantwoorden
 • 8 september 2022 om 08:59
  Permalink

  Oh leuk, weer eens naar de film. Lijkt me heel gezellig om met de jongens naar de bioscoop te gaan en deze leuke film te gaan. Wij doen dus graag mee! 🙂

  Beantwoorden
 • 8 september 2022 om 07:02
  Permalink

  Zou geweldig zijn om hier met mijn kleindochters naartoe te mogen. Wat zouden ze dat leuk vinden.

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 22:03
  Permalink

  Het lijkt mij zo leuk met de kleinkinderen naar deze leuke film te gaan.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 20:23
  Permalink

  Samen met mijn jongste zoon, naar Ted en de magische smaragd. Dit is echt ontspanning en leuk. Een echte moeder en zoon uitje. wie weet…

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 20:16
  Permalink

  Bas
  en Sas,
  willen naar Ted
  voor een film vol pret.
  Daarom doe wij mee,
  voor een uitje voor twee.
  Duimend wachten wij af,
  is dat niet maf.
  Mijn jongste en ik kijken uit naar de belevenissen met de Magische Smaragd,
  dus voor nu staan we even in de wacht.
  Succes met het kiezen dat valt niet mee,
  maar wie er ook wint die zegt geen Nee.
  Deze prijs wil iedereen winnen,
  dus blijf vooral doorgaan met die leuke dingen verzinnen.

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 20:13
  Permalink

  naar de film is voor mijn kleinkinderen altijd feest

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 19:04
  Permalink

  Het lijkt alsof je m’n gedachte kan lezen.😂
  M’n dochter wou heel graag met me naar deze film. Voor onze mama dochter date.
  Ze is 12-9 jarig dus dit zou een super kado zijn.

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 18:59
  Permalink

  Wat zou ik graag met mijn kleinzoon naar deze leuke film gaan. Even vergeten dat hij nog steeds niet goed kan lezen en rekenen en nog steeds niet mag afzwemmen omdat hij niet op zijn rug durft te zwemmen. Even alle dingen vergeten die niet goed gaan waardoor er heel vaak gemopperd wordt op hem. Hij is zo lief en sociaal. Ziet niemand dat nou?

  Beantwoorden
  • 7 september 2022 om 19:21
   Permalink

   Wij doen heeeel graag mee voor de bioscoop kaartjes van Ted!! Waarom gewoon omdat we allemaal dol zijn om dit soort kinderfilms, die bol staat van humor en tegelijkertijd spanning. Heerlijk daar genieten wij echt van als gezin en onze meiden zullen hier zeker weer van genieten.. Duimen maar

   Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 18:57
  Permalink

  Lijkt me gezellig om met mijn neefje en nichtje naartoe te gaan. Is alweer veel te lang geleden dat we met z’n drietjes voor het laatst naar de film zijn geweest.

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 18:57
  Permalink

  Ik doe mee omdat ik super trots ben op mn zoon, begonnen in groep 3, doet heel erg zn best en hij verdiend een leuk uitstapje!
  Deze film lijkt ons super leuk!

  Beantwoorden
  • 7 september 2022 om 19:21
   Permalink

   De trailer zag er al hilarisch uit! Hier willen onze kinderen dolgraag heen.

   Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 18:56
  Permalink

  Lijkt me een geweldig leuk avontuur om samen met mijn zoon te beleven!

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 18:54
  Permalink

  Zou hier graag met me kinderen naartoe gaan,lijkt ze zo’n leuke film!

  Beantwoorden
 • 7 september 2022 om 18:48
  Permalink

  Yes! Om te vieren dat de eerste schoolweek er alweer bijna opzit!

  Beantwoorden
 • 6 september 2022 om 08:22
  Permalink

  Jaaa hij is tof! Mijn dochter zag de trailer in de bios en zei gelijk “die wil ik ook echt wel heel graag zien” #fingerscrossed

  Beantwoorden
 • 6 september 2022 om 07:55
  Permalink

  Klinkt als een hele leuke film. Lijkt mij suoer gezellig om samen met dochterlief daar naar toe te gaan.

  Beantwoorden
  • 6 september 2022 om 09:11
   Permalink

   Mijn zoontje van 6 heeft heel hard gewerkt om door te mogen naar het volgende badje voor zn A diploma. Gisteren kwam hij na de zwemles helemaal trots en blij dat het gelukt is! Dus het lijkt me een superleuke beloning en stimulator om zn best te blijven doen als we dan naar deze te leuke film mogen!

   Beantwoorden
 • 2 september 2022 om 15:24
  Permalink

  Leuk om met mijn zoon naar toe te gaan. De bioscoop is altijd een leuk uitje.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *