Trendy brillen: Pearle limited edition collection

Voor de brildragers onder ons, ik kreeg dankzij de Blogbox een geweldige tip. Pearle heeft namelijk trendy brillen voor slechts € 100 (enkelvoudige bril). Graag vertel ik je er wat meer over, mijn bril ga ik nog bestellen, dus die volgt op Instagram, spoedig!

De limited collection van Pearle

De collectie bestaat uit 128 designs, dus je zou denken dat er wel wat voor je tussen moet zitten. Ze passen perfect bij de laatste trends en of je nou hoekig of rond mooi vindt, er is genoeg om je eigen fashion statement te maken. Helaas is op is op, dus wacht niet te lang. Je kan je favoriete montuur reserveren, je selecteert in de webshop de optie ‘pas in winkel‘ en dan zorgt Pearle dat de bril voor je klaarligt in de winkel bij jou in de buurt. Handig.

Pearl pastel bril limited edition

Je hebt keuze uit een enkelvoudige bril of een multifocale bril, ze komen met premium glazen:

  • extra dun
  • lichtgewicht
  • gehard glas
  • kraswering
  • ontspiegeling
  • UV-bescherming

De enkelvoudige uitvoering kost € 100, voor een multifocale bril betaal je € 300.

Pearl bril limited edition

Pastel, minimal, creative of new vintage

Wat is jouw stijl?

Ik vind de pastelkleuren erg mooi. Ik heb, vind ik, niet echt een brillenhoofd, maar de pastelbrillen stonden best leuk. De zachtroze vond ik het mooist. Welke ik heb gekozen houd ik nog even geheim, maar je ziet het gauw genoeg.

Pearl bril limited edition

Naast pastel kleuren heb je ook totaal andere stijlen, van de retro look met een tijdloos montuur in een modern jasje tot een creatief geometrisch montuur. Zes- of achthoekig, what’s your style (die stonden mij overigens niet zo leuk, haha). De minimal is voor wie niet van de dikkere monturen houdt, een verfijnd metalen frame in rosé, zilver of goud. Lekker subtiel.

Pearl bril limited edition

Ik draag mijn bril bijna nooit, overdag heb ik lenzen in. In de auto ligt echter wel een bril, voor het geval dat ik een keer een lens verlies. Daarnaast draag ik elke ochtend en avond mijn bril, thuis. Maar met mijn nieuwe limited edition zul je mij misschien nog weleens een keertje zonder lenzen, maar met bril tegen kunnen komen. Zo mooi is de bril!

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Pearle limited edition bril
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *