Badjasjes voor peuter en kleuter van Bulbby

Na het in bad gaan zijn mijn kinderen nooit meer koud, dankzij hun nieuwe badjasjes. Van Bulbby kregen we een blauwe en een roze variant, gepersonaliseerd, want daar staat Bulbby bekend om.

In bad, uit bad

Hier zijn we gek op in bad gaan. Of het nou met dit mooie weer het zwembad in de achtertuin is, of het bad in de badkamer, er wordt flink gespetterd. Bij Bulbby kun je van alles personaliseren, van toffe items voor de kinderkamer tot mooie rugzakjes en koffertjes voor school of op reis. Een badjasje leek mij ideaal, omdat beide kinderen graag lekker in een warme handdoek worden gehuld en het liefst zo het bed in getild als ze uit bad komen. Ik heb echter maar twee handen, dus een kindje tegelijk. Staat het andere kindje rillend naast het bad, omdat de handdoek weer is afgegleden. Dat overkomt ons niet meer, haha. Supertrots zijn ze op hun mooie warme badjasjes.

badjas bulbby

Het badjasje is stevig en zacht. De kleuren zijn ontzettend helder en mijn jongetje houdt nou eenmaal van blauw en mijn dochtertje van roze, dus ze hebben hun eigen favoriete kleur. Uiteraard is er ook een optie om een witte badjas te kiezen, maar daar gingen wij niet voor deze keer!

Badjasje personaliseren

Het personaliseren is kinderspel op Bulbby.nl. Wil je ook aan de slag?

  1. Kies de opdruk mogelijkheden. Wij kozen een katje voor mijn dochter en een auto voor mijn zoontje. Ze mochten zelf kiezen uit de vele leuke opties. Van hartjes, sterretjes en pijltje tot kroontjes en auto’s.
  2. Vervolgens kies je de productkleur: Roze badjas, witte badjes of blauwe badjas.
  3. Kies je maat van 86-92 tot en met 122-128.
  4. Schrijf de naam of tekst die er op wilt en in welke opdrukkleur je dit wilt.
  5. Kies het aantal en bestellen maar.

bulbby badjas

Easy as that!

Het product wordt binnen 3 werkdagen verzonden en de verzending binnen Nederland en België is slecht € 3,95.

Het badjasje kost € 27,95.

Blij met de badjasjes

Buiten dat het superhandig is om in plaats van een handdoek om te knopen een badjasje na het bad aan te trekken, zijn ze ook gewoon heel erg mooi en zacht. We zijn er blij mee, de kinderen paraderen er trots in rond.

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Badjasjes gepersonaliseerd bij Bulbby
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *