Kus je kaartje gratis op de valentijnspost

What's on mama's mind vaderdagHet is bijna Valentijnsdag, vorig jaar had PostNL een actie waarbij je middels een lippenstiftkus je kaartjes gratis kon versturen. Dus ik ging even kijken of dat weer kan.

Ja hoor, wederom heeft PostNL deze leuke actie en natuurlijk heb je al een valentijnskaart klaar liggen om te versturen en dat kan nog gratis ook!

Hoe werkt het gratis versturen van je Valentijnspost?

Plaats een lippenstiftkus op het postzegelvakje van je envelop of kaart
Verstuur je kaart tussen zaterdag 11 februari en maandag 13 februari 2016 vóór 17.00 uur naar een bestemming binnen Nederland.

Smakken
Verstuur je valentijnskaart met een échte kus. Wanneer je de lippenstiftkus smakt op het postzegelvakje is de verzending gratis.

Advertentie

Plakken
Speciaal voor mannen (en iedereen die niet wil stiften) is er de Kuszegel. Spray op deze zegel jouw favoriete parfum en er verschijnt een magische kus! Deze Kuszegel ontvang je gratis als je een valentijnskaart koopt bij Primera of The Read Shop*.

Al in de wolken? Verstuur je valentijnskaart op maandag 13 februari 2016 voor 17.00 uur.

Voorwaarden enzo staan op website van PostNL.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Kus je kaartje gratis op de valentijnspost

  • 21 februari 2017 om 21:51
    Permalink

    Buurvrouw, opa’s en oma’s, oom vriendinnetje en papa blij gemaakt met lippenstift Valentijns-kaartjes!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *